Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,

Doresc sa creez si codez un index in photoshop. Am urmărit un tutorial, dar nu știu ce rezoluție să pun, deoarece indexul nu se vede fullscreen. M-am încurcat si la folosirea instrumentului Slice Tool.

Tot ce vreau este sa îmi oferiti câteva sfaturi sau un tutorial.

Mersi.

• Moderators
Posted

Ultimu design care am facut a fost recent pentru un proiect. Cum stiam ca am sa folosesc Bootstrap ca si framework de design, am creat "spatiul de lucru" la o marime de 1400px latime si X inaltime, poti seta cat crezi ca iti va ocupa. Aia 1400px de latime i-am impartit asa:

• 100px spatiu pe fiecare lateral fiindca nu era fullscreen designu si am zis sa am o referinta despre background si cum ar arata.
  • 12 Coloane in total ( fiindca bootstrap este gandit pentru 12 coloane ).
  • Si spatiul intre fiecare coloana ( gutter-ul ) este de 15px. ( Pentru ca ala este gutter-ul de la bootstrap ).

Cum am facut toata impartirea asta ( asta este in cazu daca vrei sa lucrezi pe coloane )? Cu un plugin numit GuideGuide, il gasesti aici: http://guideguide.me/

Odata instalat si calculat spatiu liber in fiecare lateral, am ramas cu 1200px, am ales acel spatiu si am setat pluginul cu urmatoarele setari:

9NrMVV1.png

Am apasat pe butonu make grid, si gata. Si un mic exemplu despre cum ar arata header-ul cu despartirea intre fiecare coloana de la bootstrap.

qbI7p4D.png

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.