Jump to content

Recommended Posts

Posted

DailyTalk.eu cauta staff activ si cu experienta.

Orice cerere va fi acceptată. Anuntul a fost dat acum cateva ore, profită de această ocazie!

Cautam:

• Managers
  • Moderators
  • Programmers
  • Graphic Designers
  • Helpers (cei ce au 200 de posturi vor adera automat in acest grup)

Totodată, cei ce contribuie la forumul nostru primesc gradul VIP!

Posted

Mi s-ar părea normal, adică de ce să umple secțiunea de atâtea topicuri inutile? A fost respins/acceptat, gata.

ECILA.RO gaming network

Posted (edited)

Orice topic care este inchis / acceptat / respins / etc ajunge in acea sectiune, adica "Arhiva forumului". De exemplu, nu vreau ca sectiunea "Suport IPB" sa fie plina de topicuri inchise, cum este si aici.

Fiecare topic isi are locul. In caz de ceva, voi face 2 forumuri: Arhiva si tomberonul forumului, sa nu mai fie probleme.

Edited by Kames
  • Moderators
Posted (edited)

Orice topic care este inchis / acceptat / respins / etc ajunge in acea sectiune, adica "Arhiva forumului". De exemplu, nu vreau ca sectiunea "Suport IPB" sa fie plina de topicuri inchise, cum este si aici.

Fiecare topic isi are locul. In caz de ceva, voi face 2 forumuri: Arhiva si tomberonul forumului, sa nu mai fie probleme.

E ca si cum ai spune ca orice pacient tratat trebuie trimis la crematoriu.

Edited by Courage
Posted (edited)

E ca si cum ai spune ca orice pacient tratat trebuie trimis la crematoriu.

​Bravo.

Awesome,just awesome. :ro:

P.S:As ajuta eu pe-acolo dar nu stiu daca se poate mai mult de cateva minute/saptamana.

Edited by Terror
Posted

V-ati gasit sa comentati...daca nu va place, treaba voastră.

Forumul va avea o vechime foarte mare, totul e plătit pe un an. Nu e un forum fantoma.

Cine vrea sa ma ajute, mersi, cine nu, sa nu mai comenteze aiurea, de-a dragul de a face +1.

Posted

V-ati gasit sa comentati...daca nu va place, treaba voastră.

Forumul va avea o vechime foarte mare, totul e plătit pe un an. Nu e un forum fantoma.

Cine vrea sa ma ajute, mersi, cine nu, sa nu mai comenteze aiurea, de-a dragul de a face +1.

​Cu atitudinea de mai sus nu ajungi nicaieri.

• Moderators
Posted (edited)

Ca idee, sa nu te miri daca o sa ajungi sa fii singurul care posteaza pe forum si apoi iti trimiti singur subiectele in arhiva.

Edited by Courage
Posted (edited)

Caut, probleme?

​Ce ti se pare ca realizezi cu genul asta de replici?

Lumea incearca sa te ajute,nu sa te opreasca.

Esti liber sa faci ce doresti,dar deocamndata,ceea ce faci nu duce la nimic bun.

Regards.

Edited by Terror
  • Upvote 1
Posted

​Ce ti se pare ca realizezi cu genul asta de replici?

Lumea incearca sa te ajute,nu sa te opreasca.

Esti liber sa faci ce doresti,dar deocamndata,ceea ce faci nu duce la nimic bun.

Regards.

​Am si observat ca vreti sa ma ajutati :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.