+Kames Posted June 8, 2015 Report Posted June 8, 2015 DailyTalk.eu cauta staff activ si cu experienta.Orice cerere va fi acceptată. Anuntul a fost dat acum cateva ore, profită de această ocazie!Cautam:ManagersModeratorsProgrammersGraphic DesignersHelpers (cei ce au 200 de posturi vor adera automat in acest grup)Totodată, cei ce contribuie la forumul nostru primesc gradul VIP!
+HazZaRD Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 O mica intrebare..de ce trimiteti dupa ce acceptati / respingeti topicurile la arhiva?
+Artick Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 Mi s-ar părea normal, adică de ce să umple secțiunea de atâtea topicuri inutile? A fost respins/acceptat, gata. ECILA.RO gaming network
+Kames Posted June 9, 2015 Author Report Posted June 9, 2015 (edited) Orice topic care este inchis / acceptat / respins / etc ajunge in acea sectiune, adica "Arhiva forumului". De exemplu, nu vreau ca sectiunea "Suport IPB" sa fie plina de topicuri inchise, cum este si aici.Fiecare topic isi are locul. In caz de ceva, voi face 2 forumuri: Arhiva si tomberonul forumului, sa nu mai fie probleme. Edited June 9, 2015 by Kames
Moderators Courage Posted June 9, 2015 Moderators Report Posted June 9, 2015 (edited) Orice topic care este inchis / acceptat / respins / etc ajunge in acea sectiune, adica "Arhiva forumului". De exemplu, nu vreau ca sectiunea "Suport IPB" sa fie plina de topicuri inchise, cum este si aici.Fiecare topic isi are locul. In caz de ceva, voi face 2 forumuri: Arhiva si tomberonul forumului, sa nu mai fie probleme. E ca si cum ai spune ca orice pacient tratat trebuie trimis la crematoriu. Edited June 9, 2015 by Courage
+Gabriel™ Posted June 9, 2015 Report Posted June 9, 2015 E ca si cum ai spune ca orice pacient tratat trebuie trimis la crematoriu.Asta da replica de OM MARE 1
+FML Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 (edited) E ca si cum ai spune ca orice pacient tratat trebuie trimis la crematoriu.Bravo.Awesome,just awesome. P.S:As ajuta eu pe-acolo dar nu stiu daca se poate mai mult de cateva minute/saptamana. Edited June 10, 2015 by Terror
+Kames Posted June 10, 2015 Author Report Posted June 10, 2015 V-ati gasit sa comentati...daca nu va place, treaba voastră.Forumul va avea o vechime foarte mare, totul e plătit pe un an. Nu e un forum fantoma.Cine vrea sa ma ajute, mersi, cine nu, sa nu mai comenteze aiurea, de-a dragul de a face +1.
+FML Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 V-ati gasit sa comentati...daca nu va place, treaba voastră.Forumul va avea o vechime foarte mare, totul e plătit pe un an. Nu e un forum fantoma.Cine vrea sa ma ajute, mersi, cine nu, sa nu mai comenteze aiurea, de-a dragul de a face +1.Cu atitudinea de mai sus nu ajungi nicaieri.
+Kames Posted June 10, 2015 Author Report Posted June 10, 2015 Cu atitudinea de mai sus nu ajungi nicaieri.Chiar nu ma intereseaza ce zic altii. Eu imi vad de treaba mea.
Moderators Courage Posted June 10, 2015 Moderators Report Posted June 10, 2015 (edited) Ca idee, sa nu te miri daca o sa ajungi sa fii singurul care posteaza pe forum si apoi iti trimiti singur subiectele in arhiva. Edited June 10, 2015 by Courage
+FML Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 Chiar nu ma intereseaza ce zic altii. Eu imi vad de treaba mea. Atunci ce mai cauti sa recrutezi staff de pe alte comunitati?
+FML Posted June 10, 2015 Report Posted June 10, 2015 (edited) Caut, probleme?Ce ti se pare ca realizezi cu genul asta de replici?Lumea incearca sa te ajute,nu sa te opreasca.Esti liber sa faci ce doresti,dar deocamndata,ceea ce faci nu duce la nimic bun.Regards. Edited June 10, 2015 by Terror 1
+Kames Posted June 11, 2015 Author Report Posted June 11, 2015 Ce ti se pare ca realizezi cu genul asta de replici?Lumea incearca sa te ajute,nu sa te opreasca.Esti liber sa faci ce doresti,dar deocamndata,ceea ce faci nu duce la nimic bun.Regards.Am si observat ca vreti sa ma ajutati
+FML Posted June 11, 2015 Report Posted June 11, 2015 Am si observat ca vreti sa ma ajutati Deci asa spui tu ''multumesc'',nu?
+Kames Posted June 11, 2015 Author Report Posted June 11, 2015 Deci asa spui tu ''multumesc'',nu? N-are rost.
Recommended Posts