Jump to content

Recommended Posts

Posted

buna ziua. de curand mi-am achizitionat un laptop. si avea windows 8.1 gata instalat pe el. avand acest windows pe el, imi e si licenta activa/valabila? pe o perioada nedeterminata? adica sa il las sa isi faca updates and stuff?

Posted

Nu exista niciunde Achizitia unui Pc / Laptop ce vine cu sistem de operare inclus sa detine o Licenta Valabila pe microsoft

Ce iti baga staff-ul de la Shop de unde achizitionezi  Sistemul e fix acela dupa FL cu activare Windows Loader.

In unele cazuri Update-ul e bun in alte iti buseste sistemul de operare.

Vrei Windows Licentiat?  Poftim: http://www.emag.ro/sisteme-operare/c  Asta e si motivul concret sa iti poti da Seama ca niciodata nu vei achiztiona un Component cu Sistem de Operare Wind Licentiant (Doar la cerere) cu un + de Cash

• Moderators
Posted

Nu exista niciunde Achizitia unui Pc / Laptop ce vine cu sistem de operare inclus sa detine o Licenta Valabila pe microsoft

Spui tu ca asta de exemplu vine cu licenta fake?

Posted

Am spus doar la Cerere se poate face asta.

Exemplu. Achizitonarea unui ASUS ROG G751  Din Carrefour  a fost predat fara sistem de operare dupa care sa cerut instalarea sistemului de operare.

Bine inteles cu un Blank scris cu marker Wind 7 care era un Fake. 

Posted

Am spus doar la Cerere se poate face asta.

Exemplu. Achizitonarea unui ASUS ROG G751  Din Carrefour  a fost predat fara sistem de operare dupa care sa cerut instalarea sistemului de operare.

Bine inteles cu un Blank scris cu marker Wind 7 care era un Fake. 

​Asta-i alta mancare de peste.

Ce-ar fi acum ca toate Windows-urile care vin preinstalate sa fie fake-uri... 

Posted

ma gandeam eu ca acea cheie trebuia sa fie mai lunga. mie imi apar doar alea 4 cifre mentionate mai sus. permiteti-mi sa mai pun o intrebare tot legata de asta cu windows 8 via licenta. are ceva daca il las sa isi faca updates? sau le dezactivez? cum faceam pe windows-urile crack-uite?

Posted (edited)

Lasal sa faca update. Exista cu un motiv. 

Nu toate compurile care vin cu licenta de Windows au si licenta scrisa. Sunt unele care au o partitie speciala unde are o imagine de Windows (ca sa o poata restaura daca ai probleme), si care se activeaza automat. 

Deci nu vei introduce niciodata licenta pe aceste compuri, ca o au scrisa pe disc si stiu sa o ieie singuri.

Chiar si la instalarea sistemului de operare de pe un disc random (dar sa fie acelasi tip de windows.. gen Windows 7 professional), va sti sa caute pe disc partitia respectiva si il va activa (stiu asta din proprie experienta :D )

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.