+nimicspecial Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 buna ziua. de curand mi-am achizitionat un laptop. si avea windows 8.1 gata instalat pe el. avand acest windows pe el, imi e si licenta activa/valabila? pe o perioada nedeterminata? adica sa il las sa isi faca updates and stuff?
+Gabriel™ Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Nu exista niciunde Achizitia unui Pc / Laptop ce vine cu sistem de operare inclus sa detine o Licenta Valabila pe microsoftCe iti baga staff-ul de la Shop de unde achizitionezi Sistemul e fix acela dupa FL cu activare Windows Loader.In unele cazuri Update-ul e bun in alte iti buseste sistemul de operare.Vrei Windows Licentiat? Poftim: http://www.emag.ro/sisteme-operare/c Asta e si motivul concret sa iti poti da Seama ca niciodata nu vei achiztiona un Component cu Sistem de Operare Wind Licentiant (Doar la cerere) cu un + de Cash
Moderators Courage Posted June 12, 2015 Moderators Report Posted June 12, 2015 Nu exista niciunde Achizitia unui Pc / Laptop ce vine cu sistem de operare inclus sa detine o Licenta Valabila pe microsoftSpui tu ca asta de exemplu vine cu licenta fake?
+Gabriel™ Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Am spus doar la Cerere se poate face asta.Exemplu. Achizitonarea unui ASUS ROG G751 Din Carrefour a fost predat fara sistem de operare dupa care sa cerut instalarea sistemului de operare.Bine inteles cu un Blank scris cu marker Wind 7 care era un Fake.
+FML Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 Am spus doar la Cerere se poate face asta.Exemplu. Achizitonarea unui ASUS ROG G751 Din Carrefour a fost predat fara sistem de operare dupa care sa cerut instalarea sistemului de operare.Bine inteles cu un Blank scris cu marker Wind 7 care era un Fake. Asta-i alta mancare de peste.Ce-ar fi acum ca toate Windows-urile care vin preinstalate sa fie fake-uri...
gaby Posted June 12, 2015 Report Posted June 12, 2015 (edited) @Pokie: bati campii.@nimicspecial: da. Ai si un sticker pe undeva pe laptop cu un serial? Edited June 12, 2015 by gaby Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+nimicspecial Posted June 13, 2015 Author Report Posted June 13, 2015 da am un serial format din 4 cifre. ce semnifica? chiar sub windows 8.1 with bing langa un cod de bare.
+FML Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 (edited) Cheia trebuie sa fie ca cea de mai jos: Edited June 13, 2015 by Terror
+nimicspecial Posted June 13, 2015 Author Report Posted June 13, 2015 ma gandeam eu ca acea cheie trebuia sa fie mai lunga. mie imi apar doar alea 4 cifre mentionate mai sus. permiteti-mi sa mai pun o intrebare tot legata de asta cu windows 8 via licenta. are ceva daca il las sa isi faca updates? sau le dezactivez? cum faceam pe windows-urile crack-uite?
+GodsOtherHand Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 (edited) Lasal sa faca update. Exista cu un motiv. Nu toate compurile care vin cu licenta de Windows au si licenta scrisa. Sunt unele care au o partitie speciala unde are o imagine de Windows (ca sa o poata restaura daca ai probleme), si care se activeaza automat. Deci nu vei introduce niciodata licenta pe aceste compuri, ca o au scrisa pe disc si stiu sa o ieie singuri. Chiar si la instalarea sistemului de operare de pe un disc random (dar sa fie acelasi tip de windows.. gen Windows 7 professional), va sti sa caute pe disc partitia respectiva si il va activa (stiu asta din proprie experienta ) Edited June 13, 2015 by GodsOtherHand love is a verb Love is a doing word
+FML Posted June 13, 2015 Report Posted June 13, 2015 (edited) Update-urile sunt bune.Repara si revigoreaza sistemul de operare.Eu le tin pe automat. Edited June 13, 2015 by Terror
+nimicspecial Posted June 14, 2015 Author Report Posted June 14, 2015 bun si atunci acel cod de 4 cifre pe care l-am precizat putin mai sus ce reprezinta?
gaby Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 Ar trebui sa scrie in dreptul lui ce reprezinta. Daca nu iti dai seama poti incerca sa faci o poza, decupezi acele cifre, dupa care sa o pui aici. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted June 15, 2015 Report Posted June 15, 2015 daca e gen x64 VL e tipul de windows.. altceva nush ce ar putea fi. love is a verb Love is a doing word
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now