Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut !

Am vreo 3hook-uri instalate, toate 3 apar la Other Apps, si azi, am mai incercat sa instalez inca 2 (aman2 trebuie sa apara la Other Apps, asa scrie in ReadMe) dar nu mai apare nici unul acolo, sii am mai gasit inca o problema, nu mai pot instala  nici o tema noua, nu imi da nici o eroare, dar pur si simplu nu mai apare la teme, inca ceva, cand dau recache la forum, apare ca de obicei, dar ramane tot la 76% cached, adica daca inainte sa dau pe recache 

Cached Posts5151 of 8047 posts (64%)
Cached Signatures

37 of 607 signatures (6%)

Dupa ce dau pe recache am la fel... de la ce este ? ma poate ajuta vreo cnv please...

Posted

Nu toate apar in other apps, apar in hooks. Doar aplicatile apar in other apps ! Cauta la system-hooks !

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Apar si in hooks, dar de acolo nu le pot face setarile.

In fisierul Readme de la Advanced tag prefixes cat si de la (TB) Moods scrie ca acestea ar trebuie sa apara la Other Apps.

Si de ce nu pot adauga alte teme ?

• Moderators
Posted

Puteţi da up la topic odată la 48h.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Daca explici o problema, nu incepe alta, si doi la mana, puteai sa ne zici ce ai instalat ca sa stim, ca probabil nu e ceva instalat bine sau trebuie facut prin alt mod. Daca tu nu ne ajuti, noi nici atat !

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.