Eu Sufletzel Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Imi puteti spune cum pot sa pun o restrictie la avatar! Adica cand cineva incarca o poza mai mare de 250x300 , poza sa-i fie redimensionata automat sau sa nu-l lase s-o incarce? Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Bisog Gabriel Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Intra in acp>system settings > members> user profiles
Eu Sufletzel Posted June 18, 2015 Author Report Posted June 18, 2015 E pus pe 250x300 dar userii pot sa incarce si mai mare! Si eu nu vreau sa poata incarca mai mare de atat! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
+SnowHD Posted June 18, 2015 Report Posted June 18, 2015 Aia o setezi in fiecare grup la care vrei restrictia asta. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Eu Sufletzel Posted June 18, 2015 Author Report Posted June 18, 2015 Aia o setezi in fiecare grup la care vrei restrictia asta.Mai exact? Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Moderators gadeas Posted June 18, 2015 Moderators Report Posted June 18, 2015 Incearca la:AdminCP > Members > Member Groups > Manage Member Groups > Alege grupu > Tabu Global > Partea Uploading > Personal Photo LimitsAcolo ai marimea maxima ca dimensiune si cati kb/mb poate sa uploadeze maxim la avatar. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+SnowHD Posted June 19, 2015 Report Posted June 19, 2015 Mai exact?Ti-a raspuns Gadeas, ma gandeam ca asta macar stii sa o faci, deoarece ai destula activitate pe acest forum.Incearca la:AdminCP > Members > Member Groups > Manage Member Groups > Alege grupu > Tabu Global > Partea Uploading > Personal Photo LimitsAcolo ai marimea maxima ca dimensiune si cati kb/mb poate sa uploadeze maxim la avatar. Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.
Eu Sufletzel Posted June 19, 2015 Author Report Posted June 19, 2015 Voi nu ati inteles ma! Acolo e setat! Dar userii tot pot sa-si incarce avatare mai mari! Poti sa-mi dai -1 pana turbezi!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now