Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna ziua, am nevoie de ajutor as dori sa fac un site gen ask.fm (nu o puteti lua in considerare reclama findca e un site total diferit)

dar as avea nevoie de ajutor la register/login

in photoshop ma stiu eu cat de cat fac eu o bara un buton ceva dar nu stiu cum sa la pozitionez cum vreau gen... uitativa in poza

la 1. sa pun semnele de (corect) 2.(incorect)

3. code register pe centru 

4. bara head care sa se blocheze exact ca pe facebook.. merg in jos cu rotita si sta acolo :P

5.butonul de autentificare sa il pun cumva peste bara head care se blocheaza

6. ma descurc eu cu logo daca ma ajutati cu autentificare il fac lafel ca pe logo :P cu LINK catre Home 

as fi foarte multumit daca ma-ti putea ajuta careva :D multumesc anticipat :o3

lrQ7UkJ.png?1

Posted

Adica tu vrei sa facem noi toata treaba iar tu sa faci doar un amarat de logo ? In primul rand ai nevoie de php, css si html, in plus nu cred ca va sta nimeni ca sa iti faca tie aia. Cam ai de munca ca sa faci aia

Posted

Este destul de mult de munca. Eu zic sa folosesti acel site pentru ca nu are nicio problema. Daca ai cunostinte destule php html si css te poti apuca, dar asa daca nu sti nimic eu zic sa folosesti acel site.

Posted (edited)

Multumesc oricum am rezolvat cu toatea :))  cu css html si php :P

Eu cred că tu vrei un site gen Ask.fm, nu doar un oarecare formular de contact...( e facut deja si nu vrea sa fac concurenta pentru ca iti trebuie reclama sa faci asa ceva:P ) 

Defapt eu vreau sa invat una alta(sa fac register + login in html css php) dupa sa fac un chat dupa logare si chesti :P dar lam facut ceva vreau o parere :P daca se poate :P

http://imgur.com/1LQ1xmq.png

http://i.imgur.com/JeECpPu.png

Edited by S1ngle
Posted

bine eu mam chinuit cu css si sa aflu de pe net coduri si pana cum sa le pozitionez si chesti cu class="nume" ... si tu te trezesti cu F!@ copy pase dece nai zis inainte ?:))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.