Jump to content

Dota 2 Reborn beta este disponibil spre descarcare

Recommended Posts

Posted (edited)

Dota 2 Reborn beta este cea mai noua si viitoarea versiune de Dota 2, aflata momentan in stadiu de dezvoltare si care poate fi descarcata de doritori (are o dimensiune de 7.1 GB) ca DLC. Aceasta versiune foloseste un nou motor grafic, Source 2, care va imbunatati grafica si va aduce o performanta mai buna pe PC-urile mai slabe dar si pe cele high end. De asemenea, jocul vine cu suport multi-thread CPU, sunet mai bun, suport pentru clientii de Linux si MAC, un sistem de harti tiled, fizica din joc si randarea fiind si ele imbunatatite.

In incheiere va mai spun ca Dota 2 Reborn suporta ultima versiune a Source Filmmaker si va las in compania unor proaspete trailere:

Edited by gaby

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Am intrat si eu pe platforma noua, si chiar asteptam postul asta de la Gabi :D

Arata frumos, n-am incercat sa joc..nu stiu cat de bine merge, dar am fost curios de partea ' Custom Games'... chiar m-am gandit ca ar fi o chestie minunata sa joc un Burbenog TD,ori un Gem TD, ori un Element TD, ori nu stiu ..arene, ceva... ce pana acum puteam sa joc in W3, pe platfoma de Dota. Doar ca am fost putin dezamagit, ori nu functioneaza in single player, ori.. nu stiu, chiar daca sunt in BETA, developerii au avut acces la reborn din februarie.. si nu au realizat prea multe... multe din custom games sunt pre-alpha, doar cateva au fost lucrate ( Pudge wars - care mi se pare plictisitor cu straini )

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.