Jump to content

Recommended Posts

Posted

De o luna ma tot bate gandul sa imi cumpar o consola....un Ps3 sau un Ps4. Mi-as cumpara un Ps3 pentru ca este destul de ieftin  la fel si jocurile si are anumite exclusivitati dar in aceelasi timp nu as vrea sa-l cumpar pentru ca nu o sa mai apara multe jocuri sau sa imi cumpar un Ps4 pentru ca este performant si o sa mai aiba o viata de vreo 6-7 ani? Totusi in aceelasi timp nu vreau sa-l cumpar pentru ca jocurile costa destul de mult.

Astept pareri....Multumesc anticipat! :)

Posted

sau iti iei un calculator. Te tine mai mult ca un ps3, si il poti lua mai ieftin ca un ps4. Are HDMi si se poate conecta la tv.. O maneta e foarte ieftina.

Exista steam sale, si poti lua jocuri bune la reduceri.

E doar o sugestie :)

love is a verb
Love is a doing word

Posted

sau iti iei un calculator. Te tine mai mult ca un ps3, si il poti lua mai ieftin ca un ps4. Are HDMi si se poate conecta la tv.. O maneta e foarte ieftina.

Exista steam sale, si poti lua jocuri bune la reduceri.

E doar o sugestie :)

Ms de sugestie. Dar nu cred ca gasesc un calculator  mai ieftin decat un ps4 luat de black friday. 

Posted (edited)

Eu zic ca gasesti.

Cauta pe site-uri gen compari.ro.

E imposibil sa nu gasesti ceva pana-n 1500 RON...

Edited by Terror
Posted

Un ps4 e cam 16 mil..

Asta e un comp care duce jocuri ok: http://www.pcgarage.ro/sisteme-pc-garage/pc-garage/home-1450/

Cu 18-20 de mil iei un comp care o sa duca jocuri si pe vremea cand apare ps5 (cand nu vor mai aparea jocuri pt ps4). Nu pe maxim, dar le vei putea juca. Si jocuri vor fi mai ieftine. Evident, poti lua cel din linkul de mai sus si cu timpu mai faci un upgrade ceva.. 

E alegerea ta, eu doar exprimam un punct de vedere :P

Cat despre black friday..sa sti ca sunt si calculatoare la reduceri, nu doar play station. (app, laptop nu recomanda nimeni pt jocuri. Vorbim de desktop).

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

app, laptop nu recomanda nimeni pt jocuri.

Asta-i un stereotip mai vechi decat Casa Poporului...

E drept ca,la bugetul asta,in comparatie cu 1 Desktop din aceeasi gama,laptop-urile mai scartaie nitel...

Dar,au scos Asus niste laptop-uri cu concepte tip desktop de...Numai bani sa ai...

E cat o masina SH :)) (vorbim totusi de ceva lansat anul asta)...

Edited by Terror
Posted (edited)

Asta-i un stereotip mai vechi decat Casa Poporului...

E drept ca,la bugetul asta,in comparatie cu 1 Desktop din aceeasi gama,laptop-urile mai scartaie nitel...

Laptopul se incalzeste mai tare, are un procesor si placa video mai slabe. Nu e un 'stereotip'. 

Acuma ca poti sa joci e alta chestie. Dar ai alte dezavantaje. O combinatie de pret mai mare, performanta mai scazuta, caldura mai multa. In fine, deviem de la subiect.

Revenind la subiect, ce fel de jocuri joci? Cum ziceai si tu, nu mai apar jocuri pt ps3.. Mie miar fi ciuda sa nu pot juca un joc nou care miar placea rau.. gen eu sunt fac al seriei DevilMayCry. Daca mias lua ps3 si apare peste 1-2 ani unu nou care e doar pe ps4.. as turba :)).

Am inteles ca vrei consola. Nu ai fi tentata de un xbox? Intreb pentru ca xbox one poate (sau va putea, nush exact daca deja a iesit pe piata versiunea cu emulator) rula jocuri pentru xbox 360. Astfel ai si o consola noua,dar si o serie de jocuri mai ieftine la dispozitie.

http://www.trustedreviews.com/opinions/xbox-one-backwards-compatibility-can-you-play-xbox-360-games-on-xbox-one?_token=5514a57843a59c52583d59b2933eccb35b59684a1437047906

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Ale, scuze daca tu vrei neaparat PS. Noi incercam sa facem recomandari pe baza problemelor identificate de tine, cautand variante cu cat mai putine din dezavantajele mentionate:P

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Pana acum,cel mai bun ar fi un XBOX One.

Ar avea performanta hardware desavarsita si...in functie de preferinte,jocurile de pe 360,care vor capata o alta forma sub tutela noii console Microsoft...

Cum zicea si colegul de mai sus,jocurile de pe XBOX 360 ar fi si mai putin costisitoare...

Acum,totul depinde de tine.

Mentionasem preferintele tale la capitolul jocuri,caci,momentan,Microsoft se gandeste sa porteze doar cateva dintre jocurile care au fost pentru XBOX 360...iar tie poate nu-ti plac,etc.

Daca luam in calcul varianta cu emulator (via GOH) atunci,ceea ce va face Microsoft nu prea mai conteaza.

Avand in vedere ca si eu planuisem cu putin timp in urma sa achizitionez o consola,iti sugerez sa calculezi totul cu rabdare,caci...Unele dezavantaje pot cantari mai mult decat avantajele aparent ''imbatabile''.

Succes! :D

Edited by Terror
Posted

Dacă nu ai buget recomand PS3, dar dacă ai ia PS4 frate, eu mă duc la o sală de jocuri și am jucat și ps3 și ps4

E o diferență mare dintre ele, are o grafică mult mai bună și consider că sunt și buguri rezolvate

• 4 months later...
Posted (edited)

Am  ps 4 si intr-adevar recomand.. am avut si ps 3 si l-am vandut... Se merita mai mult un ps4 chiar daca e cam costisitor... Sau recomand PS VITA pe post de tableta dar mai performant... Daca e sa ai o pauza la munca si vrei sa joci ceva nu poti sa iai ps cu tine asa ca iei psvita , deoarece este portabil si te joci fifa 15 la aceeasi grafica..

Edited by Zeth.

Zeth. -> Membru PCTroubleshooting Romania

Nelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!

Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6

??Enjoy our comunity! «??

Posted (edited)

daca iei ps3 este mai ieftin intradevar ca ps4...dar pe ps3 inafara de wwe si cateva compani numai ies jocuri pt ps3 si xbox 360..acum au aparut ps4 si xbox one.. chiar daca ai ditamai tvu cum am eu si te-ar placea sa te joci mai bine ai da  1600 lei asta ar fi minimum pt ps4...oricum la grafica ps4 arata mai bine.. si daca nu ai vzt = http://www.emag.ro/consola-sony-playstation-4-500-gb-neagra-cuh-1216a/pd/E40Y0BBBM/ sau

http://www.emag.ro/consola-microsoft-xbox-one-500-gb-joc-witcher-3-wild-hunt-5c7-00116/pd/DMXYZMBBM/ la asta iesi mai ieftin cu 200-300 lei si iti da si witcher 3 cand il iei si ial de craciun sau black fryday poate mai da -100-150...si il iei pe la vreo 1300 poate...

Edited by TheLegendKiller
Posted

Nu se vor mai scoate jocuri pentru ps3/ps4.Daca vrei consola ia ps4/xb1

Pai cum nu se vor mai scoate pentru ps3/ps4 si apoi ii zici sa ia ps4 =)) In fine ai dreptate intr-un fel...

Posted (edited)

Ps3/Xbox360 am vrut sa zic :)) Normal ca se scot pentru ps4/xbox1.E greu cu exprimatul asta :)

Pai cum nu se vor mai scoate pentru ps3/ps4 si apoi ii zici sa ia ps4 =)) In fine ai dreptate intr-un fel...

Edited by VladOcs
Posted

Ps3/Xbox360 am vrut sa zic :)) Normal ca se scot pentru ps4/xbox1.E greu cu exprimatul asta :)

cu totii gresim,nu? :))) In fine.. Din discutia asta reiese ca ps4 domina!

Posted

pc ori nimic

Bine punctat :)))

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.