Jump to content

Steam Are 15 Milioane De Utilizatori

gaby

Recommended Posts

oc0no0ayuu3k8fy81z5g.jpg

Compania Valve a anuntat ca serviciul lor de distributie digitala de jocuri video a atins numarul de 15 milioane de utilizatori.Vanzarile de jocuri prin intermediul Steam din perioada sarbatorilor de iarna au crescut cu numai putin de 150% fata de aceeasi perioada din anul 2006.

Prin intermediul Steam s-au vandut cel mai bine Call of Duty 4, BioShock si The Orange Box, demonstrand din nou ca PC-ul are in continuare un viitor in industria jocurilor video.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

si totusi cat viitor va mai avea PC-ul in industra jocuriilor ? cand este detronat de console ? ... sunt N jocuri care apar numai pe console si PC nu...

poi uite ca sunt N jocuri numai pt console ca majoritatea jocurilor trebuie sa le cumperi pe cand cele pt PC se pot downloada de pe net...poi si normal ca nu le convine asta :|

phpg4tjfyamta5.jpg

se pot falsifica si jocurile de pe console, stiu eu pe cineva care avea PS2, se ducea la un magazin de jocuri originale, il cunostea pe vanzator, si ala ii dadea cu 30 000 lei (vechi) CD-ul cu jocul (copiat) pentru PS2. deci nu ar fi numai problema asta.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

eu am PS3 si nu pot sa fac legatura cu pc-ul ... adica nu stiu cum... iar de pirat jocurile de PS3 e mai greu... cati isi permit sa dea 10 mil pe un bluray-rw ? ca nu mai merge cu dvd de 4.7gb acu e cu bluray de 50gb... si sa stai sa downloadezi un joc de 50gb si dupaia sa il scri la o viteza de 2x cred ca inbatranesti :)

razvy_sig_v1.png