Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut,as vrea si eu putin ajutor din partea a mai multor oameni.Am un calculator cumparat din altex nu facut pe piese si vreaua sa ii pun o placa video pt ca o are integrata dr in carcasa aceasta nu cred ca incape o placa video si nici nu sti ce ii se potriveste.

Uitati cum se numeste: http://www.flanco.ro/sistem-desktop-pc-acer-xc-603-intel-celeron-quad-core-memorie-4gb-hdd-500gb-intel-hd-graphics-windows-8.html

Posted

Placa video este integrata in procesor care la randul lui este lipit pe placa de baza. Nu stiu sa existe placi video care sa foloseasca Mini PCI-E. Asta inseamna ca ai o singura solutie: cumperi o placa video externa (care e de obicei scumpa si probabil nu va merita investitia).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Nu ştiu ce să zic. E brand acer, iar dacă mă uit pe google la placa de bază din acel pc

acer-aspire-xc-603g.jpg
nu văd să aibe slot PCI-E.
Posted (edited)

Placa video este integrata in procesor care la randul lui este lipit pe placa de baza. Nu stiu sa existe placi video care sa foloseasca Mini PCI-E. Asta inseamna ca ai o singura solutie: cumperi o placa video externa (care e de obicei scumpa si probabil nu va merita investitia).

Exista dar sunt foarte slabe si nu merita sa le cumpere m-am uitat eu pe pcgarage.

Poti sa cumpei asa ceva creca e un adaptor nustiu si pui placa video.

24y5q9w.jpg
Edited by Kyuubi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.