Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara PCTroubleshooting.ro! Am o problema cu porturile USB 3.0. Am un laptop ASUS X550D si din cele 3 porturi USB merge doar unul singur care este 2.0 . Porturile 3.0 nu mai merg din momentul in care am reinstalat placa video, neputand face update, imi dadea erori, am dezinstalat driverul vechi si l-am instalat pe cel nou de la AMD. Am incercat sa revin la driverul vechi dar nici asta nu a functionat. Va rog mult de tot sa ma ajutati, am un sigur port si sunt nevoit sa folosesc acelasi port pentru Mouse, Stickuri USB, imprimanta si telefon (Transfer de date)!

Posted

Incearca sa reinstalezi TOT ce inseamna AMD.

Cred ca in momentul in care ai vrut sa stergi driver-ul video vechi,ai mai sters altceva (din cel al placii de baza,zic eu).

Posted (edited)

Sau driverul instalat intra in conflict cu driverele porturilor USB 3.0.

Incearca sa reinstalezi TOT ce inseamna AMD.

Cred ca in momentul in care ai vrut sa stergi driver-ul video vechi,ai mai sters altceva (din cel al placii de baza,zic eu).

Am dezinstalat driverul nou si l-am pus pe cel vechi dar tot la fel e, nu functioneaza.... Chiar nu stiu de unde e....voi mai incerca sa mai reinstalez odata....vad daca merge....

Practic diverul pentru placa video este Catalyst de la AMD, doar pe ala l-am dezinstalat si am instalat cel nou, iar cand am revenit pe veriunea veche (14.2) tot nu functioneaza...

Edited by Flavisu96
Posted

Practic diverul pentru placa video este Catalyst de la AMD, doar pe ala l-am dezinstalat si am instalat cel nou, iar cand am revenit pe veriunea veche (14.2) tot nu functioneaza...

Mai am o sugestie:Dupa ce stergi ce nu merge,curata si ramasitele (CCleaner/Iobit Uninstaller,ceva de genul) si mai apoi,pune primul driver pentru placa ta video.

Daca tot nu vrea,pune un beta.

Posted

Mai am o sugestie:Dupa ce stergi ce nu merge,curata si ramasitele (CCleaner/Iobit Uninstaller,ceva de genul) si mai apoi,pune primul driver pentru placa ta video.

Daca tot nu vrea,pune un beta.

Voi incerca maine varianta ta si revin cu un raspuns!

Posted

Nu a mers, alte solutii?

Atunci e din OS.

Fa ce a zis Gaby.

Dupa,daca nu,iei un CD/DVD/USB stick si faci repair.

In caz ca tot nu,upgrade/fresh install (reinstalezi/reformatezi).

Posted

Atunci e din OS.

Fa ce a zis Gaby.

Dupa,daca nu,iei un CD/DVD/USB stick si faci repair.

In caz ca tot nu,upgrade/fresh install (reinstalezi/reformatezi).

Am reinstalat windows-ul si s-a rezolvat...Am sters totul si am luat-o de la capat, pacat ca am pierdut multe date (programe [c++,C#,VB] si site-uri [ASP.NET/HTML5/PHP] facute de mine...asta e...)

Inchideti topicul!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.