Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, atunci cand mi se reinnoieste optiunea pe cartela de la Vodafone, primesc urmatorul SMS:

A fost reinnoita optiunea cu x minute, SMS-uri si MB. Daca tocmai ai incarcat si vrei creditul inapoi trimite SMS cu textul CREDIT la 579 inainte de consumarea beneficiilor.

Ce ma intereseaza pe mine si imi este neclar e ultima parte. Imi pot recupera banii si pastra optiunea (asta fiind o noua promotie) sau imi recuperez banii dar mi se dezactiveaza si optiunea?

Multumesc!

P.S: Foarte frumoasa noua versiune a forumului!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Daca trimiti SMS la 579 ti se vor restitui banii insa ti se va retrage si optiunea. Nu e nicio promotie.

Citez, de aici:

Dacă nu vrei să păstrezi o optiune, trimite în 24 de ore de la activare un SMS gratuit la numărul 579, cu textul CREDIT înainte de inițierea de apeluri. Automat, îți vom returna creditul consumat la activarea extraopțiunii.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 years later...
  • 2 years later...
Posted

Buna ziua ! Am incarcat cartela azi cu 5 euro si mi s-a activat direct optiunea care era acolo de mult , problema e ca eu nu o vreau ci vreau sa activez o optiune roaming pentru ca sunt in strainatate si nu pot sa trimit mesaj la acel numar ca nu merge . 

• 2 years later...
Posted
On 2/7/2020 at 2:49 PM, Daniel Popute said:

Buna ziua ! Am incarcat cartela azi cu 5 euro si mi s-a activat direct optiunea care era acolo de mult , problema e ca eu nu o vreau ci vreau sa activez o optiune roaming pentru ca sunt in strainatate si nu pot sa trimit mesaj la acel numar ca nu merge . 

Intri prin browser pe vodafone.ro: 

1. Acasă >
  2. Contul meu >
  3. Credit înapoi

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.