Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut PCT, am o problema la forumul meu, pe index adica pe /forum/ apare asta:

HACKED BY KELTON
BY IPB SQL INJECTION
Anonymous Proxy By Lucidas

In rest domeniu.ro merge doar pe forum apare asta m-au uitat putin in ftp nu am gasit nimic, nu am backup facut, exista vreo solutie sa il fac sa isi revina?

Posted

pentru ca ai dat admin unor copii, ai patit asta. Ti-au intrat in fiserele temei si ti-au adaugat ei pagina aia, tot ce ti sa faci, e sa bagi o noua tema, sau sa bagi tema aia din nou. 

Ce platforma de forum ai ?

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted (edited)

Ipb 3.4.6 , nope asta nu avea acces pe forum , modifica  baza de date cum vrea si are din cate am vazut si in ftp mi-a zis ce fisiere am ( am schimbat parola si el tot are acces si nu exista nici un subuser) HELP PLZ

Pe scurt asta are acces full si nu e prin contul de cpanel pot sa fac ceva sa il opresc?

Edited by Marcel Marc
Posted (edited)

1. Iti verifici calculatorul de virusi si Keyloggere.
2. Dupa ce esti sigur ca nu ai virusi, schimbi toate parolele importante de la forum (FTP, CPANEL, Admin).
3. Faci update la IPB 3.4.8, asta ca sa te asiguri ca atacatorul nu se foloseste de o vulnerabilitate din IPB 3.4.6.

P.S: Inainte de update, fa back-up total (baza de date + fisiere).

Edited by gaby
  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 1 month later...
  • 2 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.