Jump to content

Recommended Posts

Posted

Vă salut pe toți ! Vin cu o întrebare legată de o placă video  și dacă mă puteți ajuta sper.

Am în momentul de față 200 lei strănși pentru care vreau să îmi cumpăr o placă video  ( Nividia sau ATI ) Pentru că îmi place mult CS:GO și în momentul de față am o placă video Ati Radeon x1550 Series ! Am momente în care ajung la 50 de fps și joc pe cea mai mică rezoluție + toate setările pe low , din acest motiv doresc să achiziționez o placă mai bunicică spun eu ! 

Doresc părerea voastră în legătură cu placa video și toate acestea ! 

Procesor-ul meu este Intel Core 2 Duo E8400 @ 3.00GHz . 

Memorie RAM : 2 GB DDR2.

Vă mulțumesc ! 

• Upvote 1

• gaby changed the title to Recomandare placa video pentru CS:GO
Posted

Asa,asta e interfata.

Deci,poti pune orice PCI-E 2.0/3.0.

Citandu-l pe Kyuubi,daca vrei doar CSGO,faptul ca te arunci la 3.0 nu se simte nici pe setari maxime...Jocul nu cere prea mult...

Vrei sa-ti fac si eu o recomandare sau iti este indeajuns cea a colegului mai sus mentionat?

• Upvote 1
Posted (edited)

Nu , nu mai este nevoie ! Am înțeles totul și încă o nelămurire !

Asta nu e legată de placa video și audo etc.. dar dacă e nevoie deschid un topic la categoria potrivită ! 

Am deschis ieri pc-ul să mă uit prin el umpic și am observat că pe Ram scrie DDR2-800 2gb !

800 - 800GHz? Asta e frecventa ? 

Și dacă ai putea să îmi spui dacă găsesc frecvență deasta :)) Că prea găsesc doar mai mari...

Mulțumesc mult !

Edited by Picy'u Robert
  • Upvote 1
Posted

Nu , nu mai este nevoie ! Am înțeles totul și încă o nelămurire !

Asta nu e legată de placa video și audo etc.. dar dacă e nevoie deschid un topic la categoria potrivită ! 

Am deschis ieri pc-ul să mă uit prin el umpic și am observat că pe Ram scrie DDR2-800 2gb !

800 - 800GHz? Asta e frecventa ? 

Și dacă ai putea să îmi spui dacă găsesc frecvență deasta :)) Că prea găsesc doar mai mari...

Mulțumesc mult !

Da,este frecventa in Mhz.

Gasesti:(si de 4 GB):http://www.cel.ro/memorii/136,566,565_DDR2,800,4GB/

• Upvote 1
Posted

Mulțumesc , păcat că nu merge să dau +1 ! Că ai avea de  la mine 100. 

Ține-o tot așa ! 

Mulțumesc încă odată !

Multumesc de sustinere.

Ma bucur ca te-am ajutat.

Ah,sa nu cumva sa nu-ti spun...Ai grija,de fiecare data când schimbi memoriile RAM,la orice PC...Este o sansa (desi,destul de mica) ca modelul achizitionat,in ciuda tipului si a frecventei care sunt la fel,sa nu functioneze,nefiind suportate de placa de baza.

Cat sa nu risti absolut nimic,verifica lista memoriilor suportate de pe site-ul placii de baza.

Posted

Daca ai de gand sa iei 4 GB RAM, mai bine iei 2 x 2 GB in dual channel. Dar decizia iti apartine.

Pai toate (de unde i-am dat eu) sunt 2x2 Dual Channel.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.