Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce inseamna ISO/EXE/NRG/FLT?Si cum pot sa fac un jok sal transform ca alfel nu imi da prin cap,din FLT in ISO/EXE ca sa il pot juca si instala?si as mai dori car stiti si va pricepeti sa raspundeti sa imi spuneti atat mie cat si celor ce nu sunt in cunostintza de cauza ce trebui sa stim despre acestea .Multumesc.

Posted

Raspuns :) :

Deci uite ISO/NRG sunt imagini virtuale(ceva gen arhiva,deoarece unele sunt citite si de WinRAR ca exemplu);deci imagini virtuale a unei copi de CD,DVD etc.sa mai adaug ceva:ISO este o extensie universala a imaginilor virtuale,iar NRG se intalneste la Nero.daca incerci sa faci o "copie virtuala" cu nero vei intalni aceastea exetensie.Acestea se pot deschide cu Daemon Tools,Alcohol 120% si lista poate continua.EXE vine de la executabil.deci ceva care se executa.ca ex sigur ai si tu de ex executabilu de la steam.deci aici la EXE e chiar aiurea.doar ai si tu asa ceva in pc.fiecare om "lucreaza"cu asa ceva zi de zi.si in sfarsit FLT.uite aici:

Adobe Illustrator opens up FLT files, if FLT is the FLT you have stated.

Also, Audition opens up FLTs. If it's that big of a file it must have to do with video editing so try Audition.

Graphics filter used to apply color correction, artistic effects, image distortions, or other modifications to an image; may be loaded and used by several different graphics programs.

sper ca ti-am fost de ajutor.o zi buna :-h .

AssassinsCreedSig2.png
Posted

bine deci pana la urma cum fac sa fac sa pot juka jokul el fiind FLT?ma ajutati?

desigur nu intrbe numai ptr mine,sunt sigur ca mai sunt destui care doresc sa afle si eu de alfel.multumesc.

Posted

E sigur FLT ? e numai unul? Cat este de mare ? AI incercat sa-l incarci cu daemon , poate e extensia pusa gresit (sau intentionat).

Mai e probabil sa fie doar un fisier din joc care este o animatie sau cine stie ce data.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

Posted

E sigur FLT ? e numai unul? Cat este de mare ? AI incercat sa-l incarci cu daemon , poate e extensia pusa gresit (sau intentionat).

Mai e probabil sa fie doar un fisier din joc care este o animatie sau cine stie ce data.

aaa nu si dvd 1 si dvd 2 sunt numai fisiere de FLT.plin.

Posted

imposibil joc in extensie FLT.parca am mai vzt asa ceva la FIFA 08 (varianta piratata).deci chiar nush ce ar putea fi.dar vezi sa nu fie de la jocul Flight Simulator.uite aici:

File Type 3 Flight Simulator Saved Flight

Category Data Files

Common? No

File Description Flight saved by Microsoft Flight Simulator, a realistic Flight Simulation game; may be a flight included with the program or a flight saved in progress, which can be loaded and continued at a later time.

NOTE: The file "Fltsim.flt" located in Flights\Other\Fltsim.flt must be present in order for the program to open; if the file is removed, the Flight Simulator program may need to be reinstalled.

Program(s) that open flt files  Mac OS  Microsoft Flight Simulator

Windows  Microsoft Flight Simulator

AssassinsCreedSig2.png
Posted

incearca cineva sa explice ceva n romanestew ca nu traim in america.este unul care se pricepe care stie sa detalieze ce si cu mse face?

Posted

nu intelegi ca nu exista jocuri care sa aiba aceasta terminatie FLT???sau imagine cn stie.o fi ceva gen UIF.incearca cu MagicISO.dar daca zici ca sunt mai multe, ala nu e joc sigur.macar un screen fa la acele fisiere sau fisier.

AssassinsCreedSig2.png
  • 1 year later...
Posted

nici eu nu am auzit de extensia FLT la un joc :| Paul ce nu ai inteles pe engleza ? iti traduc eu. pune si tu un screenshot sa vedem la ce fisiere te referi.

salut baietii..si io am aceasi probleme..cu unele jocuri...au toate fisierele..flt....sau..rzr...

• 1 year later...
Posted

flt-ds2a.001 flt-ds2a.002 cam asa arata godsotherhand...cel mai simplu e sa instalezi 7zip si dai extract. asa iti va aparea imaginea iso

• 7 months later...
Posted

Dac fisierul e instalarea de la un joc incearca sa-i schimbi formatul in iso si dupa sa-l incarci cu deamon.Si eu am mai avut astfel de fisiere si pur si simplu de la nume.flt am schimbat la nume.iso si a mers, acuma daca merge si la tine e alta trb. :P

• 1 year later...
Posted

1: Te duci pe fisier, dai click dreapta/properties!

2: La "opens with" dai change si selectezi WINRar

3: Apoi dai simplu dublu-click si vei avea imaginea .iso pe care o deschizi simplu cu Daemon Tools sau alt program.

:)  sper ca te-am ajutat.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.