Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutari. As dori sa imi cumpar o placa video ca sa ma pot juca CS:GO decent. Cu placa actuala, la cea mai mica rezolutie si totul pe low am circa 55-60fps pe d2 in competitive. As dori macar o placa cat sa pot juca totul la low dar la o rezolutie mai mare (1024x780).

Specificatii:

Procesor: Intel Core 2 Duo E7400 - 2.8GHz

RAM: 3.00GB DDR2

Placa video: nVidia GeForce 7300 GT - 256MB - 128bit

Poza CPU-Z: http://imgur.com/vRpgupP

La momentul actual am posibilitatea de a inlocui placa video actuala cu una nVidia GeForce 210 de 1GB pe 64 de biti, se potriveste pe placa mea de baza? Imi va merge pe o rezolutie mai mare, totul pe low cu setari la placa video, la un fps decent de 60, 60+ ?

Sau daca nu, lasati-mi voi niste recomandari care sa se potriveasca pe placa mea de baza, cat si sa fie cat de cat ok, pretul nu prea exagerat. (100-150 dispun momentan)

• gaby changed the title to Recomandare placa video CS:GO

Posted

nVidia GeForce 210 de 1GB pe 64 de biti - am avut acest model,e cat de cat ok...

Dar,mai conteaza si celelalte componente...gen,memoriile tale sunt DDR2,etc...

Si daca-r fi diferente,ar fi mici...peste 60 FPS [in mod constant] nu vad sa treci.

Mai grav,in bugetul ala n-am ce sa-ti recomand...

Posted

Saauuuuuu, nvidia 730.E in jur de 2-3 sute ron si e mai buna decat cele mentionate.Apropo, in anunt scrie in titlu dd3 dar in detalii GDDR5.Deci ceva e putret

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.