Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut baieti,

Am gasit pe anumite forumuri un bbcode numit sharecode. Acesta este folosit pentru a diviza un link astfel :

Full link : www.example.com/xxxxxxxxx

Link-ul va fi afisat astfel in posturi :

Site : www.example.com
Sharecode: /xxxxxxxxx

ryopPjJ.png

Am instalat aplicatia Hide Content dar m-ar interesa mai mult un astfel de sistem.

Sunt convins ca pe acest forum sunt multe minti luminate care ma pot ajuta sa fac asta.

Orice ajutor este apreciat !

Multumesc tuturor !

• Moderators
Posted

Nu prea am inteles exact ce ar trebui sa faca ace-l bbcode? Din cate inteleg daca avem:

www.google.com/test

El ar trebui sa afiseze:

www.google.com

Pe o parte si dupa pe alt rand:

test

? Ar fi mai ok un exemplu mai clar sau cum sa arate rezultatu.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted (edited)

Nu prea am inteles exact ce ar trebui sa faca ace-l bbcode? Din cate inteleg daca avem:

www.google.com/test

El ar trebui sa afiseze:

www.google.com

Pe o parte si dupa pe alt rand:

test

? Ar fi mai ok un exemplu mai clar sau cum sa arate rezultatu.

Multumesc pentru ajutor.

Daca avem : www.google.com/test as vrea sa fie afisat astfel pe forum dupa ce este introdus in fereastra bbcode :

Site : www.google.com

Sharecode : /test

Am vazut acest sistem pe un forum. Din ce am inteles ar putea fi vorba de un javascript. Administratorii de acolo nu sunt foarte "darnici" cu astfel de informatii.

Edited by Larry
Posted (edited)

Gen asta :

http://kaljuinfo.ml/Get_hostname_and_pathname_separately.html

Este exact despre ce am spus mai sus, doar ca nu stiu cum sa fac asta un bbcode.

Multumesc pentru ajutor.

O zi frumoasa!

Edited by Larry
Posted

Tu vrei sa pui un link gen: www.google.com iar daca apesi pe link-ul Acela sa te duca sa zicem pe pctroubleshooting.ro ? ( Chiar nu inteleg ).

OK. O sa incerc sa detaliez putin :

In primul rand link - ul pus de tine este unul simplu. Pentru acest sistem e nevoie de un link mai complex de genul : www.google.com/xxxxxxxx.

Deci pana aici e clar, avem un link full, ca acesta : www.google.com/xxxxxxxx.

Sistemul sharecode functioneaza astfel :

1. Alegem de la BBcode " sharecode " ( se poate numi in orice fel acest sistem, important e principiul );

2. Introducem link-ul in format full, adica : www.google.com/xxxxxxxx si apasam OK ( vezi screenshot in primul post )

3. In post edit link-ul va aparea asa : [shc]www.google.com/xxxxxxxx[/shc].

4. In momentul in care se apasa " Post ", " Reply" , etc.  pe forum, in respectivul post link-ul nostru va fi afisat exact asa :

" Site : www.google.com

Sharecode : /xxxxxxxx "

Aici se poate vedea un screenshoot cu rezultatul ( facut chiar pe un forum unde functioneaza un astfel de sistem )

vRdugje.png

Acum urmatoarea intrebare : La ce foloseste un astfel de sistem ?

Raspuns : Pentru a ascunde aceste link-uri de motoarele de cautare. Se foloseste in special pentru link-uri ce contin fisere iar pentru a descarca continutul utilizatorul trebuie sa uneasca din nou link-ul, adica sa-l puna in browser in format full.

Acum a doua intrebare : Care e diferenta intre sharecode si hook - ul / bbcode - ul " Hide Content "?

Raspuns : Continutul " Hide Content "  poate fi accesat doar de catre userii inregistrati, pe cand sistemul sharecode e vizibil si pentru vizitatori.

Acum, sa fac un bbcode de tipul [shc]link[/shc], e simplu, doar ca in posturi va aparea exact asa cum se vede, nu transformat ca la punctul 4 de mai sus.

La hide content e asa [hide]continut[/hide], doar ca sistemul nu e doar ceea ce se vede, se bazeaza pe un fisier php localizat in admin/sources/classes/text/parser/bbcode/hide.php.

Nu cred ca e prea dificil de facut un astfel de sistem de cineva care stie javascript. Din pacate eu nu stiu. :(

O zi frumoasa!

• Moderators
Posted

Prin javascript asta nu se poate face pur si simplu pentru ca bbcode nu acepta cod javascript in nici-o casuta, acepta doar fisiere .php

Cu astea spuse, in cazu asta, voi fi mai rau si voi cere bani pe asaceva pentru ca pur si simplu nu e nimic basic. Daca vrei sa incerci, aici ai documentatia oficiala de la IPB:

https://www.invisionpower.com/support/guides/_/advanced-and-developers/api-methods/custom-bbcode-plugins-r47

Si posibil sa trebuiasca asta pentru 3.4.X:

https://www.invisionpower.com/support/guides/_/advanced-and-developers/miscellaneous/34-custom-bbcode-php-changes-r181

Acum intrebarea e, esti dispus sa platesti pentru asaceva? Daca nu, nu are rost sa ma chinui, si nici sa invat cum lucreaza IPB cu astea in spate.

Daca da, sa-mi zici cam cat ai fi dispus sa dai si daca ai access la PayPal pentru plata ( nu acept prin alta metoda ).

PS: Daca e sa acepti, codu nu se va vinde la alte persoane si nici nu se va face public. Va fi exclusiv pentru tine.

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Prin javascript asta nu se poate face pur si simplu pentru ca bbcode nu acepta cod javascript in nici-o casuta, acepta doar fisiere .php

Cu astea spuse, in cazu asta, voi fi mai rau si voi cere bani pe asaceva pentru ca pur si simplu nu e nimic basic. Daca vrei sa incerci, aici ai documentatia oficiala de la IPB:

https://www.invisionpower.com/support/guides/_/advanced-and-developers/api-methods/custom-bbcode-plugins-r47

Si posibil sa trebuiasca asta pentru 3.4.X:

https://www.invisionpower.com/support/guides/_/advanced-and-developers/miscellaneous/34-custom-bbcode-php-changes-r181

Acum intrebarea e, esti dispus sa platesti pentru asaceva? Daca nu, nu are rost sa ma chinui, si nici sa invat cum lucreaza IPB cu astea in spate.

Daca da, sa-mi zici cam cat ai fi dispus sa dai si daca ai access la PayPal pentru plata ( nu acept prin alta metoda ).

PS: Daca e sa acepti, codu nu se va vinde la alte persoane si nici nu se va face public. Va fi exclusiv pentru tine.

Am acces la PayPal. Nu am mai trimis bani catre terte persoane, dar nu cred ca asta e o problema.

Legat de pret, astept sa-mi spui tu pretul : de ce l-as fixa eu pentru munca ta ? 

Daca imi convine bine, nu la fel....sau eventual te voi cauta peste ceva timp in cazul in care nu am banii acum.

Vreau sa-mi fac un forum si am si alte cheltuieli pt. moment : hosting , domeniu..etc.

O zi frumoasa!

• Moderators
Posted

Nu am zis sa fixezi un pret. Era mai mult o intrebare, care este budget-ul tau pentru asaceva? Nu pentru proiect, nu pentru hosting/domeniu, ci pentru scriptu asta :)

Discutam in PM daca e.

Posted

OK. Astept o oferta pe PM.

Nu stiu cat costa un script pe piata. Nu ma pricep la programare.

BTW : Eu ma pricep la management si daca apreciez ca e mult voi cauta si in alta parte, si, de asemenea voi da up acestui topic conform regulamentului ( o data la 48 de ore ), ca poate se ofera cineva sa-l faca cu bani mai putini sau free : asa e pe piata.

Multumesc !

O seara frumoasa!:)

Posted (edited)

UP ! :)

Daca se ofera cineva sa ma ajute, îi ofer o licenta ( genuine - retail : exact ca cea cumparata din magazin ) pentru Windows, la alegere intre : Windows 7/8/8.1 Professional.

Permite upgrade la Windows 10.

Provenienta : Dreamspark.

Cheia ce va fi oferita nu a fost activata niciodata. Nu am habar daca merge reactivata dupa prima activare. Se poate face backup pentru activare. Pot oferi detalii.

Legat de oferta lui gadeas     :

- mi se pare rezonabila oferta lui, dar cel putin, pentru moment bugetul pentru acest proiect nu permite o astfel de cheltuiala. Daca in continuare vom aprecia necesara implementarea unui astfel sistem ( corelat cu numarul de vizitatori / membrii ), si nu se ofera nimeni sa faca acest script pentru licenta oferita, probabil il voi contacta la momentul oportun.

O seara frumoasa tuturor ! :)

Edited by Larry

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.