Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ce motive am sa fac upgrade la Windows 10? Merita? Sunt doar doua intrebari pe care multa lume si le vor va pune, cu siguranta. Ei bine, Microsoft incearca sa vina in ajutorul tuturor care sunt indecisi si doresc motive solide pentru a face upgrade-ul, cu cateva filmulete in care evidentiaza ce este nou si merita in noul sistem de operare:

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...

Posted

Din pacate sunt multi care au facut upgrade la windows 10 au probleme cu incompatibiltati cu drivere :( .

As fi vrut un upgrade care sa nu necesite compatibilitati, ca de exemplu upgrade de la ios8 la ios9 sau android 4 la android 5, daca ma intelegeti la ce ma refer :) . Cam asa e cu mac os x-urile :) .

Posted

Daca vrei, pot sa iti explic rapid dc ce ai zis tu nu are nici o legatura cu Windows.

Upgrade IOS: Apple face si hardware-ul si software-ul. Pe langa asta, hardware-ul e extrem de limitat (cat, 5 telefoane suportate?). Logic ca atunci cand TU faci tot produsu, e usor sa nu ai probleme de compatibilitate..ca doar tu faci driverele.

Upgrade Android: Nu poti sa faci upgrade la Android singur. El doar vine de la producator. Deci Asus (sau cine a facut telefonu tau) a luat Androidul, a adaugat driverele manual, a verificat, si dupaia tia trimit tie totu gata frumos facut. Aici se implica producatoru de hardware, deaia multe telefoane nu primesc update-uri la Android.

Mac OSX e exact aceasi chestie ca la IOS. Apple face si hardware si software. Isi scriu toate driverele, le baga in sistemu de operare, si til livreaza asa. E usor cand ai putine combinatii.

In schimb, la windows TU iti faci upgrade cand vrei la ce versiune vrei. De vina aici este producatorul dispozitivului (ori cel care a facut laptopul, ori cel care a facut componenta care nu merge). E mult mai greu cand ai enspe mii de combinatii posibile.

love is a verb
Love is a doing word

Posted (edited)

Built in apps    - nu mersi

windows hello  - nu mersi

cortana            - no thank you

streaming         - mi se falfaie

Microsoft Edge - serios? Ai crede ca ar fi intelept sa nu spuna nimic despre asta.Sa vina windows-ul cu firefox/chrome.

Topicul are titlu gresit, 5 oarecum motive pentru care sa incerci windows 10 si restul care le cam ai si pe win7/8

Edited by VladOcs
  • Downvote 2
Posted

In prezent am windows 10 ... Il am de 2 luni daca nu ma insel si merge exceptional ... A fost nevoie doar de instalarea driverului de la placa video integrata caci driverul de la cea dedicata era instalat ... Restul driverelor le avea deja .... Best windows !!! parerea mea

• 2 months later...
Posted

Windows 10 foloseste mult mai putine resurse, are multe chestii noi folositoare, microsoft edge este cel mai rapid si mai bun browser si nu este nici-o problema la jocuri cum zic altii. In versiunile de la inceput cand nu era lansat oficial si eu am avut probleme cu driverele, dar acum nu am nici-o problema.

• Upvote 1
  • Downvote 1
  • 2 weeks later...
Posted

@gaby - Un video de mai sus a fost sters de proprietar.

@Alkatraz,la mine pe Acer (laptop) am ramas cu un bug driver-ului de la integrata video cand rulez Windows 10.

Se mai opreste din cand in cand,orice versiune sau build al driver-ului,respectiv al Windows 10 as folosi.

Posted
7 hours ago, Terror said:

@gaby - Un video de mai sus a fost sters de proprietar.

@Alkatraz,la mine pe Acer (laptop) am ramas cu un bug driver-ului de la integrata video cand rulez Windows 10.

Se mai opreste din cand in cand,orice versiune sau build al driver-ului,respectiv al Windows 10 as folosi.

Eu pe pc-ul meu chiar nu am avut vreo problema. Recunosc ca atunci cand era la build x am avut probleme cu driverele dar acum s-au rezolvat toate in versiunea finala.

• Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.