Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salut din nou :))

As dori si eu un wishlist pe www.mediadot.ro cu o configuratie ce sa suporte un GTX 970 g1 gaming. Sa fie sub 2.000 lei, daca reusiti sa il faceti la 1.800 lei suntei cei mai tari :))

Am gasit un om din orasul meu pe OLX ce vinde un gtx 970 si acum imi trebuie o configuratie pentru aceasta placa.

PS: Vreau neaparat procesorul i5 4460 si 8 gb ram si sa aibe si carcasa.

Multumesc.

Edited by Fergust

Posted

Aceeasi nedumerire care mi-am exprimat-o pe THG...Daca tot dai atata cash,e chiar asa de rau sa pui 16 GB in loc de 8?

Sigur,e mai naspa (head-to-head) la pret fata de orice model cu 8GB,si da...nu ti se pare ca-i nevoie...Dar,peste ceva timp,o sa se simta...Eu iti spun ce as face eu...

Posted

Aceeasi nedumerire care mi-am exprimat-o pe THG...Daca tot dai atata cash,e chiar asa de rau sa pui 16 GB in loc de 8?

Sigur,e mai naspa (head-to-head) la pret fata de orice model cu 8GB,si da...nu ti se pare ca-i nevoie...Dar,peste ceva timp,o sa se simta...Eu iti spun ce as face eu...

Pentru ce 16  g ? =)) ii ajung si 8 ...

Posted

Eh, depinde si ce face. Mie de exemplu numi ajung 8. 

Ma bucur ca tu ai priceput la ce ma refeream.

Don't worry,Legionarul mi-a raspuns exact ca cel caruia indraznisem sa-i recomand 16 GB,cica ''Imi ajung 8''. 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.