Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

What?

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Dupa cum spuneam,am nevoie sa rulez  un script  care  este  scump din  punct  de vedere computational (O(dN^2)) motiv pentru care aveam nevoie de cineva  cu o statie buna  sa ma ajute.As prefera ca persoana respectiva sa fie  familiarizata cu programarea.

Posted

sau lasi pe compu tau mai mult timp? peste noapte? e o idee..

Eu personal nu o sa rulez cod al unui strain, doar ca 'm-a rugat et'. N-am de unde sa stiu ce faci acolo si de unde ai luat tu scriptul.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Da, e posibil sa  ruleze  cateva zile:D depinde  de capabilitatile statiei nu  am chestii de paralerizare inca, nu e niciun motiv  de ingrijorare cu ce face script-ul, in mare niste calcule pe niste matrice asta e tot nothing  fancy.

Posted (edited)

daca pe compu tau ruleaza cateva zile, atunci probabil pe compul oricui de aici va rula aproape de o zi.

Exceptand cazul in care ai un 386 ceva..

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Cel mai probabil, important este procesorul la ce faci tu :P  Ce procesor ai? Ca daca ai unu cat de cat decent, nu prea are rost sa apelezi la altii. 

Prin ce procesor, ma erfer modelul exact.. nu intel dual-core. :P

love is a verb
Love is a doing word

Posted

O statie  cu  16 gb cred ca era mai buna in cazul asta , chiar am  vazut  una  care imi facea cu ochiul  insa nu m-am hotarat  sa o cumpar ca  era pe la 39k .

Posted (edited)

ala e doar memorie RAM.. probabil poti sa iti pui si tu pe al tau 16 giga lejer :)) procesorul parca vede pana la 32GB. 

Da nu ala iti da viteza. Ci procesorul.

Edited by GodsOtherHand

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai are si 'onepc' dreptate in felu lui. Nu o sa prea gasesti calculatoare cu procesor slab rau si cu 16gb ram, dar nu garanteaza ca procesorul e bun. Poate sa fie unu mediocru.

Deasemenea, procesorul te limiteaza la cata memorie poti sa pui :P

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pai are si 'onepc' dreptate in felu lui. Nu o sa prea gasesti calculatoare cu procesor slab rau si cu 16gb ram, dar nu garanteaza ca procesorul e bun. Poate sa fie unu mediocru.

Deasemenea, procesorul te limiteaza la cata memorie poti sa pui :P

La fel si placa de baza si OS-ul.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.