Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nu suportam pirateria. 

Daca nu ai fi mentionat filelist, poate teas fi intrebat ce placa video ai, si daca ai citit afurisita aia de eroare care zice ca, poate, placa ta video nu suporta directx 10. Si teas fi pus sa verifici daca placa ta video are suport pentru directx 10 sau nu. Dar din pacate, nu incurajam pirateria, pentru ca acel joc a fost facut de oameni, care au lucrat la acel produs. nici tie nu iti place sa lucrezi pe gratis, nu?

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Nup , dar stii cum e , l-am cumparat odată și cont-ul a fost furat și nu mai vreau să îl cumpăr pentru că deja nu mai am bani. 

Pentru asta l-am luat piratat ! Nici mie nu îmi place să iau de pe filelist , nu îmi place dar chiar vreau să joc.

Posted

Sami bag.. ai citit tot raspunsul nu? Adica in detaliu..

El probabil ca ti-a luat in repros toate acele sfaturi...

Sa fiu drept,si eu as fi facut la fel...Deobicei esti ''din topor'',dar ai si zile cand esti asa subtil si concis de parca-i putea devein ''painea lui D-zeu''.

Ma sperii...

@Robert,sa inteleg ca pe aceeasi configuratie iti mergea cel cumparat si asta furat nu?

• gaby changed the title to Problema Directx 11 Sniper Elite 3
Posted

El probabil ca ti-a luat in repros toate acele sfaturi...

Sa fiu drept,si eu as fi facut la fel...Deobicei esti ''din topor'',dar ai si zile cand esti asa subtil si concis de parca-i putea devein ''painea lui D-zeu''.

Ma sperii...

@Robert,sa inteleg ca pe aceeasi configuratie iti mergea cel cumparat si asta furat nu?

L-am avut cumparat , dar instalat nu ! Am vrut să îl descarc dar din păcate contul de steam mi-a fost fruat și n-am mai avut ce să fac, CD-key sau orice altceva nimic. 

Totusi deviem de la subiect , În mod normal ar trebui să meargă , nu sunt cerințe mari. Și eu spun că pc-ul ar trebui să le ducă.

Posted

Pana mea.. o sa fiu mai direct, ca se pare ca e cam greu cu cititu..

Jocu ala necesita DX10.

Uitate daca placa ta video are directX 10 (degeaba il ai tu instalat, tre sa suporte si placa video). Daca nu sti sa te uiti, zine ce placa video ai si ne uitam noi pentru tine.

Fa si update la driveru video, nu strica sa fi la zi.

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Pana mea.. o sa fiu mai direct, ca se pare ca e cam greu cu cititu..

Jocu ala necesita DX10.

Uitate daca placa ta video are directX 10 (degeaba il ai tu instalat, tre sa suporte si placa video). Daca nu sti sa te uiti, zine ce placa video ai si ne uitam noi pentru tine.

Fa si update la driveru video, nu strica sa fi la zi.

De citit am citit , am înțeles la ce te-ai referit dar , cu Update-ul  la placa video am încercat să găsesc driver-ul pe site-ul celor de la Ati și se pare că nu dau de el , pe net am încercat să găsesc acel program care să te ajute  să îl găsești și să îl instalezi dar nimic , deci cum spui daca dacă ai/aveți timp și puteți să mă ajutați și cu problema asta , mulțumesc.

Posted

Scuzama, da tu chiar nu esti in stare sa citesti..

Placa ta video stie dx11? Zine odata ce placa video ai, ca ne uitam noi...da zi ce placa ai. Te intreb asta de 2 zile..

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Scuzama, da tu chiar nu esti in stare sa citesti..

Placa ta video stie dx11? Zine odata ce placa video ai, ca ne uitam noi...da zi ce placa ai. Te intreb asta de 2 zile..

Scuza-mă .. 

Da , am dat dxdiag și m-am uitat , este dx 11 + Ati Radeon x1550

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.