Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare.. am descarcat un fisier .. si am dat sa mi-l deschida cu winrar .. dar mi-a facut toate fisierele cu winrar .. adica pe ce dau imi intra in winrar si iconita la toate apare cea de la winrar .. cum pot sa fac sa imi intre in ce trebuie si sa apara iconitele lor? 

Multumesc.

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

• gaby changed the title to Toate fisierele se deschid cu WinRar!?
Posted

Salutare.. am descarcat un fisier .. si am dat sa mi-l deschida cu winrar .. dar mi-a facut toate fisierele cu winrar .. adica pe ce dau imi intra in winrar si iconita la toate apare cea de la winrar .. cum pot sa fac sa imi intre in ce trebuie si sa apara iconitele lor? 

Multumesc.

Ce ai facut acolo se numeste asociere tip de fisiere cu 1 program.

Dezinstaleaza WinRAR,si la urmatoarea instalare debifeaza extensiile specifice tipului respectiv de fisier care vrei sa-l deschizi cu WinRAR dar nu implicit.

Dupa,cand vrei sa-l deschizi cu WinRAR,dai Open With - WinRAR.

Asocierea asta o face si sistemul de operare,nu doar programul,setandu-ti programul sa execute sarcina de la sine. (fiind program de baza)

La Windows e foarte usor de schimbat,insa la Linux,eu cel putin,stau mai prost. (nu ma pricep sa schimb chestiile astea) 

Posted

Windows folosesc.. am dezinstalat winrar dar fisierele au ramas fara iconita adica.. toate au o iconita alba.. cum fac sa arate iconitele lor inapoi ..?

www.redevilz.com/forum/

cautam staff & servere !!

Posted

Sunt toate ..si in start .. la fel.

Vezi asa :

Click dreapta pe My Computer ->  Properties -> System Protection -> System Restore

Poate ai noroc si ai un punct de restaurare creat recent, inainte de problema aparuta.

Daca nu te sfatuiesc ca in viitor sa iti faci backup cu partitia de Windows cu un program specializat gen Acronis / Macrium Reflect / Paragon or whatever.....

Daca ai fi avut asa ceva in cel mult 10 min. problema era ca si rezolvata.

O seara frumoasa si mult succes !

• Upvote 1
  • Moderators
Posted

Ce fisier ai descarcat? Ce extensie are ca sa iti spunem cu ce trebuie sa deschizi si cum sa schimbi asocierea de extensii cu programele.

Sau, absolut toate fisierele pe care le ai pe calculator apar/apareau cu iconita de winrar ?

Posted

Ce fisier ai descarcat? Ce extensie are ca sa iti spunem cu ce trebuie sa deschizi si cum sa schimbi asocierea de extensii cu programele.

Sau, absolut toate fisierele pe care le ai pe calculator apar/apareau cu iconita de winrar ?

El zice ca toate-i apar cu WinRAR:

Sunt toate ..si in start .. la fel.

• Moderators
Posted

Virusi...probabil kit-ul de winrar.

Scaneaza cu malwarebytes. Sau..ca sa nu te complici, format si reinstall windows (desi de obicei cand dau o solutie, nu recomand reinstall doar ca o ultima solutie - dar vad ca nu poti sa urmaresti un tutorial simplu - cel recomandat de Terror).

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.