Jump to content

Recommended Posts

Posted

sper sa fi nimerit corect sectiunea. daca nu, rog un moderator sa imi mute topicul in locul potrivit.

vreau sa deschid un fan page (website) si cu o trimitere catre un forum, unde vor fi discutii, bla bla, etc.

daca treaba merge bine, s-ar putea sa introduc si un donate option prin paypal, sa zicem. ar fi o ilegalitate dpdv a tot ceea ce inseamna copyright pe internet sa ma folosesc de aceasta optiune?

intreb asta deoarece am mai vazut forumuri pentru fani si inca nu le-am vazut inchise. destul de vechi ce-i drept si de regula foarte urate la aspect. 

• gaby changed the title to Donatii pe fanpage + website + forum?
Posted (edited)

Mrsuicide sheep/proximity/EDM Music toti fac bani din munca altora.Daca faci totul sa fie evident ca e fanpage si ca lucrarile nu-s ale tale atunci e ok, pui un link cu pagina fiecarui artist..Practic le faci un bine deoarece le faci publicitate.Atata timp cat lumea stie ca-ti doneaza tie nu artistilor carora le postezi lucrarile esti ok.

Edited by VladOcs
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.