Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Du-te in ACP->Look&Feel->*your skin*->Board Index-->boardIndexTemplate si cauta :

{parse variable="sidebar_enable" default="$show_side_blocks"}

Schimba cu :

{parse variable="sidebar_disable" default="$show_side_blocks"}
Edited by SnowHD

Daca te-am ajutat, nu uita de +1 ! Multumesc.

Posted

Defapt, tot de ce are el nevoie se afla la setarile de la shoutbox.

Intra la Other Apps -> Shoutbox -> Settings -> Hook: Global Shoutbox si seteaza:

La Global Shoutbox Look selectezi dintre teme pe cea de-a doua, adica Theme 2.

La Hook to enable? selectezi Top of Each Page.

La Display on? selectezi Board Index Page

Dai Update Settings si ai terminat.

Posted

Poftim cred ca asta vrei : 

Daaamn, chiori mai suntem. :)) Sa-mi trag 2 daca mi-am dat seama ca se referea la scrollbar.

Anyway, e aiurea ca pt browserul Mozilla, scrollbarul n-are acoperire, adica se vede tot cel default, la fel si in Microsoft Edge de la Win10 care mi se pare ca e un fel de Mozilla personalizat si modificat bine bine.

• Moderators
Posted

Daaamn, chiori mai suntem. :)) Sa-mi trag 2 daca mi-am dat seama ca se referea la scrollbar.

Anyway, e aiurea ca pt browserul Mozilla, scrollbarul n-are acoperire, adica se vede tot cel default, la fel si in Microsoft Edge de la Win10 care mi se pare ca e un fel de Mozilla personalizat si modificat bine bine.

Poti si pe Mozilla prin jQuery. Despre Edge, chiar daca am inceput sa folosesc Windows 10, inca nu am inceput sa lucrez sau sa adaptez proiectele sau chestii de la munca pentru Edge, e prea devreme pentru el parerea mea, sa nu uitam ca Windows 10 vine si cu IE pe langa Edge.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.