Quentin Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 (edited) Salut.Am și eu o întrebare... de ce se vede acel „border” deasupra mini-avatarului? Și cum fac să nu se mai vadă? http://i.imgur.com/gRNK7T3.png Edited August 20, 2015 by V.Cristi
+Johnny. A. Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Asa e facut css-ul temei. Acela nu e un border, e shadow, iar acel shadow e imprejurul intregului miniavatar, inclusiv a avatarului, nu doar sus.Ai noroc, tocmai acum cateva zile am scos si eu acel shadow ca mi se parea deranjant. Uite aici cum am facut: ACP -> Look and Feel -> Sageata jos la tema dorita -> Manage Templates and CSS -> Tab-ul CSS -> ipb_styles.cssCauta dupa a.ipsUserPhotoLink:after{ si comenteaza linia asta: top: 0px; left: 0px; right: 0; bottom: 0;Prin comenteaza ma refer sa adaugi // in fata liniei, exemplu: //top: 0px; left: 0px; right: 0; bottom: 0; PS: Nu stiu exact daca si tu ai tot 0 la top, left, right, bottom, eu m-am mai jucat cu ele si se poate sa le fi modificat, tu poate ai alte valori acolo. Anyway, nu conteaza valorile, daca vrei sa faci sa dispara shadow-ul ala, comenteazalinia aia cu top, left, right, bottom. 1
Quentin Posted August 20, 2015 Author Report Posted August 20, 2015 Asa e facut css-ul temei. Acela nu e un border, e shadow, iar acel shadow e imprejurul intregului miniavatar, inclusiv a avatarului, nu doar sus.Ai noroc, tocmai acum cateva zile am scos si eu acel shadow ca mi se parea deranjant. Uite aici cum am facut: ACP -> Look and Feel -> Sageata jos la tema dorita -> Manage Templates and CSS -> Tab-ul CSS -> ipb_styles.cssCauta dupa a.ipsUserPhotoLink:after{ si comenteaza linia asta: top: 0px; left: 0px; right: 0; bottom: 0;Prin comenteaza ma refer sa adaugi // in fata liniei, exemplu: //top: 0px; left: 0px; right: 0; bottom: 0; PS: Nu stiu exact daca si tu ai tot 0 la top, left, right, bottom, eu m-am mai jucat cu ele si se poate sa le fi modificat, tu poate ai alte valori acolo. Anyway, nu conteaza valorile, daca vrei sa faci sa dispara shadow-ul ala, comenteazalinia aia cu top, left, right, bottom.Tot 0 aveam. Mersi, am rezolvat.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now