Wji Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 (edited) Salut, am un laptop mai vechi cu windows 7 pe el și i-am uitat parola de autentificare, am găsit un tutorial pe youtube care necesită să folosesc ubuntu pentru schimbarea fisierului cmd cu utilman.exe . Problema cea mai mare este că laptopul nu bootează de pe DVD. Am făcut configurările în bios, am pus prima opțiune unitatea optică și totuși, stă 2 minute cu liniuța ( _ ) și nu se încarcă sistemul de operare de pe DVD, nu mă lasă să încep "instalarea". Am încercat și cu windows xp, 7, 10 și nu îmi bootează de loc.Laptopul este de la acer. Care poate fi problema ? Edited August 20, 2015 by Wji
+JuNNNNkie Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Mai bine il duci la ceva departament unde repara Laptop-uri/PC 1
+GodsOtherHand Posted August 20, 2015 Report Posted August 20, 2015 Nu ai setat bine ceva.. arata poze cu ordinea de boot. 1 love is a verb Love is a doing word
Wji Posted August 24, 2015 Author Report Posted August 24, 2015 Nu stiu care era treaba dar nu boota de pe CD, am facut un stick si problema a fost rezolvata *Ordinea era corectă
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now