Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare din nou PC TROUBLESHOOTING, am o alta problema enervanta, nu stiu ce naibi are de la un timp ca imi da o eroare la reincarcarea pagini web, imi apare pur si simplu o pagina legata de un ip si router-ul Tenda, eu nu am si nu am avut vre-o data router wirless sau alta retea de transmiterea netului pe alte dispozitive, crezand ca are ceva windows-ul l-am reinstalat de cateva ori si am aceeasi problema, mentionez ca am internet de la "Akta Internet" si pana acum nu am niciodata aceasta problema, am sters cake-urile, am sters istoricul, am incercat si alte browsere, le-am dezinstalat si le-am reinstalat si nimic, mai jos o sa va las o imagine . Am pus acolo parola mea de la internet si nu imi incarca pagina, da o alta eroare ca si cum nu as avea net, aceasta eroare este foarte enervanta, stau putin pe net si cateodata cand dau refresh la orice pagina web, imi da eroarea asta, si trebuie sa ies si sa reintru pe pagina respectiva de cel putin 6-7 ori ca sa nu-mi mai apara.

eroare_tenda.png

DE LA UN TIMP NU PREA MAI AM TIMP DE TINE, MĂ BUCUR CĂ TE-AI PRINS PIŞAM-AŞ PE TINE.

Posted (edited)

Se lucreaza la retea...am mers intr-o zi la varul meu si am dus si laptop-ul si avea WiFi si se conecta si imi dadea tot pagina asta Tenda si lui tot aceasta pagina "Tenda" si vreo 2 zile si am sunat la ei la departament si au zis ca posibil sa lucreze la retea...Deci asteapta ca o sa mearga!

Si nu baga nimic acolo pe pagina aia Tenda....

Edited by JuNNNNkie

76561198331386503.pngAddFriend.png

• gaby changed the title to Conexiune pierduta? (pagina Tenda)
Posted

Bine multumesc mult de raspuns, daca nici pana pe data de 22 august nu va merge voi suna si eu la departament la Bucuresti sa vad ce se intampla.

DE LA UN TIMP NU PREA MAI AM TIMP DE TINE, MĂ BUCUR CĂ TE-AI PRINS PIŞAM-AŞ PE TINE.

Posted

Nici până acum nu s-a rezolvat, aveţi şi alte idei, poate e ceva de la mine ..

Posted

S-a rezolvat, nu era cine ştie ce, am sunat la departament şi m-au descurcat. :)

Pentru cei ce vreţi să ştiţi pe windows xp : 

Start » Control Panel » Newtork and Iternet Conection » Network Conection » Local area conetion - click dreapta - properties - Iternet Protocol (TCP/IP) debifaţi - şi salvaţi.

După aceea, click dreapta pe Local area conection - Disable şi apoi Enable şi în principiu ar trebui să se rezolve.

Înainte să faceţi toţi aceşti paşi deconectaţi-vă de la internet.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.