Jump to content

Recommended Posts

Posted

Naspa....  Staff Online  ,  Team Speak 3 Capytala  ,  Recent Topics  ,   Popular Tags  nu is au locu acolo ci in sidebar.

Si sclipiciu de pe grade scoate-l....nu isi are rostu...doar pe Hall Of Fame lasi.

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Stai linistit Junnkie, ce vezi tu acolo jos defapt face parte din sidebar, a modificat boardIndexTemplate si n-a bagat suficiente </div> sau are prea multe, motiv pentru care i-a coborat sidebar-ul jos.

Nu-mi place deloc glow-ul ( text-shadow ) de pe grade.

Tema seamana putin cu ce aveau cei de la DarkVibe.

Headerul e aiurea rau. Butoanele de Sign In si Create Account sunt cam busite, uita-te cat e hoverul de la ele, fa-l sa fie pana atinge marginile de sus si de jos. De anunturile acelea cu verde, galben si portocaliu ce sa mai zic... parca-s trantite acolo, macar daca erau aliniate calumea sau ceva. Butoane lipsa in partea dreapta a search-ului si probabil sunt mai multe lipsa daca ma pun sa caut.

Ingrijiti-o si voi mai mult, mie imi pare ca are potential la partea de design.

• gaby changed the title to Pareri forum Capytala.Ro
Posted

Comunitățile cu nume de astea ciudate se vor închide în curând :))

Nu prea cred :)) Indungi si laleagane au niste nume destul de ciudate si uite cat de bine o duc :)

• 1 month later...
Posted

După ce că ești p**** mai și semnalizezi.

Forumul e deschis de prin 2012 ;)

Si wow ce succes are.

Eu unul am intrat acuma si pe langa ca nu vad nici macar o categorie, vad sidebar-ul unde ar fi trebuit sa fie categoriile.

• Upvote 1
Posted

Bun venit pe Comunitatea Capytala ! Pentru a beneficia de toate optiunile acestui forum te rugam sa iti creezi un cont.

Regulamentul acestei categori spune altceva.

• gaby locked this topic
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.