Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, vineri 28.08.2015 am achizitionat noi componente pentru calculatorul meu : ram, placa de baza, placa video si procesor.

Am pastrat vechiurile hdd, 2 la numar : un samsung de 160gb si un WD de 500gb. Am incercat sa pun windows 8 pe cel de 160, el fiind hddul special pt OS, dar am o mare problema, din nu stiu ce motiv, ledul de hdd sta aprins iara hddul sta in 100%, si cu windows 7 face la fel, sta hddul in 100% isi revine, apoi iara sta in 100% si tot asa, este foarte frustrant si practic nu stiu ce sa mai fac, mi-am facut un upgrade si acum practic sistemul este nefolosibil.

Posted

Salut, vineri 28.08.2015 am achizitionat noi componente pentru calculatorul meu : ram, placa de baza, placa video si procesor.

Am pastrat vechiurile hdd, 2 la numar : un samsung de 160gb si un WD de 500gb. Am incercat sa pun windows 8 pe cel de 160, el fiind hddul special pt OS, dar am o mare problema, din nu stiu ce motiv, ledul de hdd sta aprins iara hddul sta in 100%, si cu windows 7 face la fel, sta hddul in 100% isi revine, apoi iara sta in 100% si tot asa, este foarte frustrant si practic nu stiu ce sa mai fac, mi-am facut un upgrade si acum practic sistemul este nefolosibil.

De ce nu il duci la un centru de reparatii de calculatoare?

76561198331386503.pngAddFriend.png

Posted

Pai asta este ultima solutie, am investit aproximativ 1700ron in noile componente, momentan nu vad logica pentru care sa dau 50-100lei pentru un diagnostic pe care il pot afla de la oamenii priceputi aflati pe internet. Consider ca exista o rezolvare fara sa merg cu el in service, este un calculator nou, deja il bag in service?

Posted

Zici ca hardu mergea bine inainte (gen 1-2 zile inainte), corect?

Incearca sa iei alta versiune de Windows. Asta ar fi varianta rapida in care nu cautam probleme, si poate se rezolva. 

Daca totusi problema persista (recomand cu caldura sa incerci totusi alta imagine de Windows), ne poti zice care e procesul  care omoara HDDul?

love is a verb
Love is a doing word

• gaby changed the title to Probleme HDD (sta in 100% usage)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.