Jump to content

Cu castile conectate nu pot deschide jocurile!?

Recommended Posts

Posted

Va salut.

Am o pereche de casti TURTLE BEACH Ear Force PX3 wireless.

Imi merg foarte bine in muzica,dar nu pot deschide jocurile.Cum scot cablul usb de la casti merg si jocurile.

Am windows xp,dar gasisem pe net ca sunt compatibile.

Le-am incercat si pe laptop,windows7 si merg fara probleme si in muzica si in jocuri.

As aprecia foarte mult daca ma poate ajuta cineva.

Multumesc !

• gaby changed the title to Cu castile conectate nu pot deschide jocurile!?
Posted (edited)

Cand dau sa le deschid se incarca putin si dupa nu se intampla nimic.Nici in task manager nu apar deschise.Cum scot castile,pac si jocurile se deschid :) .Nici nu ma gandeam ca e posibil asa ceva.In rest...pe youtube,filme si orice,castile merg.

Edited by Robert90
Posted

Deci, nicio eroare? Nici eu n-am mai auzit de o astfel de problema. Despre ce jocuri vorbesti (cateva exemple)?

Ai posibilitatea sa incerci cu un alt model de casti? Daca schimbi portul USB in care intra receiver-ul de la casti se intampla la fel?

• Downvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

pot sa-l "pacalesc" sa-mi dea o eroare.daca deschid intai steam si dupa bag castile apare o eroare.

Daca intai bag castile si dupa deschid jocuri,nu se intampla nimic.

Joc cs 1.6 si elder scrolls oblivion.DIn pacate nu am alte casti prin usb.

Cand am bagat prima data castile s-a instalat ceva automat,gen driver.Ma gandesc sa nu fi facut eu vreo prostie si sa se fi instalat prost.

• Moderators
Posted

Ai verificat audio device in joc ?

Sa nu cumva sa ramana pe boxe, si sa nuse schimbe automat pe casti. ?

deschide jocul fara casti, si apoi conecteaza-le. sunt sanse sa nu iti recunoasca Headphones device.

• Downvote 1
Posted

Ai verificat audio device in joc ?

Sa nu cumva sa ramana pe boxe, si sa nuse schimbe automat pe casti. ?

deschide jocul fara casti, si apoi conecteaza-le. sunt sanse sa nu iti recunoasca Headphones device.

Daca fac asa mi se aude in continuare in boxe.

Doar in MIDI imi apare altceva decat castile.

Cand am bagat prima data castile s-a instalat driverul automat.zicea "installing device driver software".poate am facut vreo prostie si s-a instalat prost.Stiti daca pot cumva sa-l reinstalez?Acum nu-mi mai apare cand le bag.

• Moderators
Posted

Si cand esti in joc, intra la setarile audio, conecteaza si castile, si apoi ar trebui sa-ti detecteze un nou audio device. nu merge nici asa ?

Ar trebui totusi sa intrii in device manager si sa verifici ce ti s-a instalat ca si audio device. Incearca reinstalare de driver.

Posted

Am reinstalat driverul audio.am dat un refresh la usb ports sa-mi reciteasca usb-urile implicit si castile.le-a recitit si mi-a dat "ready to use".Tot nu merge....

Va mai postez o eroare,poate ajuta la ceva: (cand deschid cs 1.6 steam)

Deja ma innebunesc,nu situ ce sa le mai fac.

Va multumesc ca incercati sa ma ajutati,daca mai aveti idei astept cu nerabdare :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.