Twister Posted September 8, 2015 Report Posted September 8, 2015 Salutare PCT. Am cautat , de 2 zile un userinfopane bun , dar nu gasesc , as vrea unu care sa aiba si intereseze , sex , locatie , si bari rotunjire daca se poate la member title si grad , si un patratel cu reputatie , va rog . P.s nu imi merge custom profile fields , adica fac tot si bag la ultima<dl class="pairsJustified"> <li class='post_count desc lighter'> <dt>{title}</dt> <dd>{content}</dd> </li> si degeaba , nu mi arata
Moderators gadeas Posted September 8, 2015 Moderators Report Posted September 8, 2015 Probabil in userInfoPane iti lipseste foreachu care sa arate custom profile fields. Vezi daca ai bucata asta:<if test="authorcfields:|:$author['custom_fields'] != """> <ul class='custom_fields'> <foreach loop="customFieldsOuter:$author['custom_fields'] as $group => $data"> <foreach loop="customFields:$author['custom_fields'][ $group ] as $field"> <if test="$field != ''"> <li> {$field} </li> </if> </foreach> </foreach> </ul> </if>Daca nu, adauga unde vrei sa apara campurile custom. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Twister Posted September 8, 2015 Author Report Posted September 8, 2015 Am vazut ca la membrii debia inregistrati apare , la mine nu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now