Mr_SkyRay Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 (edited) Ofer webhost gratis cu tot unlimited celui care vrea sa faca o comunitate sau un site ceva cu ea nu ofer webhostul persoanelor cu domeni .tk etc.. gratuite. Webhostul il fac pe dedicatele mele sau pe reseler.Daca faceti ceva frumos si va tineti de cuvant va ofer webhostu lifetime. Edited September 10, 2015 by Mr_SkyRay
+BebeGFX Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Pai când ai creat acest topic puteai sa precizezi si tu de unde ai webhost si alte chesti.
Mr_SkyRay Posted September 10, 2015 Author Report Posted September 10, 2015 Pai când ai creat acest topic puteai sa precizezi si tu de unde ai webhost si alte chesti.:) daca ofer webhost inseamna ca e pe dedicatele mele sau pe reseller
+BebeGFX Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 :) daca ofer webhost inseamna ca e pe dedicatele mele sau pe resellerPai si nu cumva trebuia sa precizezi asta?, si care ar fi conditile in caz ca vrea cineva.
Mr_SkyRay Posted September 10, 2015 Author Report Posted September 10, 2015 Pai si nu cumva trebuia sa precizezi asta?, si care ar fi conditile in caz ca vrea cineva.da am precizat multumit? + eu ofer webhostul lifetime daca face ceva frumos si e serios
+AnDrEy. Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Mr_SkyRay, ai mess/skype/facebook lasa-mi în pm să discutăm AnDrEy.
gaby Posted September 10, 2015 Report Posted September 10, 2015 Si cum ar putea avea incredere lumea in tine? Daca le furi munca dupa un anumit timp? 1 Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Mr_SkyRay Posted September 11, 2015 Author Report Posted September 11, 2015 Si cum ar Reclamatia a AVEA INCREDERE lumea in tine? DACA le furi munca dupa ONU anumit Timp? frate stiu si eu ipb am cam 20 domeni .ro si .com nam nevoie de munca altora
+Lucian50 Posted September 17, 2015 Report Posted September 17, 2015 (edited) Si cum ar putea avea incredere lumea in tine? Daca le furi munca dupa un anumit timp?Asta și face... Am avut webhost de la el. A pus forumul offline și: Ne-am mutat pe www.xgzro.tkNe-am mutat pe www.xgzro.tk și încă vreo 10 rânduri cu textul acesta.Poate șterge forumul dacă ajungeți pe la 100 - 200 membri... mi s-a întâmplat pe la 73 membri. :@Așa că sugerez să vă cumpărați voi dedicate / vpsuri sau să luați de la cineva.. precum un prieten de-o viață sau.. vecin. Am uitat să precizez că am avut webhost de la el pe www.livegame.ro , acum am de la hzone. Edited September 17, 2015 by Lucian50
Recommended Posts