Jump to content

Recommended Posts

Posted

De când tema făcută de Filip Cristian este realizată de voi ? Dacă ai schimbat două culori + un background nu este făcută de voi , altă comunitate plagiatoare din România . Că te iei după modelul făcut de el e una dar să spui că ceva făcut de el și editat doar la culoare de tine este a ta , înseamnă că ești cu capu.

Posted

Are un farmec daca il tin pe ala sau comunitatea? Chiar nu-mi pasa cine a facut tema sau ce am schimbat , zi mersi ca nu am pus "by hOpa" ;)

De când tema făcută de Filip Cristian este realizată de voi ? Dacă ai schimbat două culori + un background nu este făcută de voi , altă comunitate plagiatoare din România . Că te iei după modelul făcut de el e una dar să spui că ceva făcut de el și editat doar la culoare de tine este a ta , înseamnă că ești cu capu.
Tema destul de modesta insa strica glow-ul de la premium

Voi pune un sclipici astazi :)

New: 

Sponsorizam Webhost Free: http://nextcs.ro/forum/index.php?/topic/114-model-cerere-sponsorizari/

• Downvote 1
  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.