Jump to content

Iconita tray a lui Daemon Tools 10 lipseste?

Recommended Posts

Posted

Salut, astazi am fost instiintat ca o noua versiune de Daemon Tools a fost lansata, respectiv versiunea 10, si puteam alege daca sa fac update sau nu. Am facut actualizarea, dar intampin doua probleme:

1. Tray icon-ul lipseste si nu vad o setare care sa il poata activa;
2. Cand deschid calculatorul/la restart imi apare pe desktop fereastra cu Daemon Tools-ul deschis;

Sunt niste probleme ale versiunii sau e o problema cauzata de PC-ul meu?

Multumesc!

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Fiind si eu presat de notificarea privind noua versiune am facut si eu update-ul cu ceva zile in urma. Totusi, nu am stat cu versiunea 10 mai mult de 5 minute instalata, din fix aceleasi probleme pe care le-ai prezentat tu.

Iconita din tray lipseste, iar conform oficialilor va fi adaugata intr-o versiune minora viitoare:

Indeed DAEMON Tools Lite 10 either Paid or Free version doesn't contains Tray Agent. The tray agent is developing now to match for new concept of DTLite ver. 10 and will be added in minor version (coming soon).

Cat despre a doua problema, stiu ca si mie mi-a aparaut fereastra cu Daemon Tools-ul pe ecran dupa ce am dat restart, insa acesta cel mai probabil este un bug si ar trebui sa fie si el reparat in urmatoarea versiune.

Pana una alta, iti recomand un downgrade.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.