Star3x Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Salut,Cum pot sa modific la tema de pe CsRedStars.Com unde scrie pe margine in partea stanga CSR sa fie CSW pentru comunitatea mea?
Sebastian C. Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Mergi în FTP - FORUM - PUBLIC - STYLE_IMAGES - TEMA TA și caută următoarele imaginif_icon.png f_icon_read.png f_redirect.pngSchimbă aceste 3 imagini cu imaginile pe care le dorești dar numele să la fel.
Star3x Posted September 19, 2015 Author Report Posted September 19, 2015 Pai nu am imagini. Nu stiu cum sa le creez
+Artick Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 Pai nu am imagini. Nu stiu cum sa le creezÎn programe cum ar fii Photoshop. Dacă nu știi, fă o cerere aici: http://pctroubleshooting.ro/forum/81-adobe-photoshop/ cât mai detaliată iar cineva îți va răspunde. ECILA.RO gaming network
Star3x Posted September 19, 2015 Author Report Posted September 19, 2015 Am facut cerere. Astept sa mi se lase un raspuns si revin cu edit.Dar dupaceia ce fac? puteti sa imi faciti voi images.xml acela? cu img aceia? Daca puteti sa fie cum este pe Devilx.Ro si cu img aceia de mi-o fac ei.
Zarama_sok Posted September 19, 2015 Report Posted September 19, 2015 dupa ce obtii imaginea dorita mergi in ftp > fisierele forumului > public > Style_Images > alege folderul cu tema ta si cauta prin toate alea urmatoarele fisiere:1. f_icon.png2. f_icon_read.pngpe astea le stergi si dupa baga in loc la astea imaginile tale dorite.... daca nu prea ai inteles add zarama_sok@yahoo.com si o sa iti ofer suport 1
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now