Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cum sa faci bani online pe internet dand clic-uri

In urmatoarele randuri veti invata cum sa faceti bani GRATIS pe net

Se intra aici faceti cont (SUS IN DREAPTA Registre)

Dupa creearea contului se intra pe el.Iar undeva pe centru scrie Surf Ads.

Dati click pe Surf Ads Si Osa va apara ceva de genul Computers & Internet Iar in aceea

Categorie va , va aparea niste Descrieri .Dati click si stai 35 De Secunde pe fiecare site.

Asa faceti cu toate descrierile care sunt afisate acolo.

Iar apoi dati la My Status si vedeti cati bani ati acumulat.

Asa faceti in fiecare zi.

Eu in 3 minute am strans $ 0.2100 . Iar asa faceti zilnic.

Merge sigur.

TUTORIAL BY LoLeK.

Cum imi iau bani?

Pe acel site ai un card VIRTUAL.Cu el poti sa cumperi produse online.

Sau iti poti face un card de la orice banca si in el sa iti transferi bani acumulati pe site.

LA REVEDERE.

Cheltuiala Placuta

Edit:

Mi-a spus cineva pe mess ceva de genul" Crezi ca te cred ca ai facut 2000$ in 3 minute ? "

Deci $ 0.2100 nu inseamna 2000 $ . Inseamna doar 2 centi.

• Upvote 3

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

da, stiu acest serviciu, am inteles ca nu e chiar foarte sigur, la inceput esti platit mai bine dar dupa ce devi membru mai vechi (acumulezi cativa $ in contul tau), am intele ca se castiga destul de prost. (daca ar fi chiar asa lapte si miere, iti dai seama ca ar da aia faliment).

Uite alte cateva site-uri cu serivicii asemanatoare:

http://www.masterbux.com

http://www.offersinweb.com

http://www.clixmania.net

http://www.DailyClicks.biz

http://adbux.org

P.S: puteai spune si ca link-ul dat pentru inregistrare dat de tine este un refferer care te va ajuta si pe tine cu putin.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Da gaby.Ma ajuta si pe mine RECUNOSC Ma ajuta doar cu 0.0010$ .Si ai dreptate prima oara esti platit bine.Primele doua-trei luni apoi incepe sa iti bage niste dobanzi . Sa zicem asa Ca ai 10$ De scos ei iti dau decat 4$ .

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

Astea sunt vrajeli,am incercat si eu odata servicii dinastea si nu am primit nici un ban si oricum pentru 4 $ sa dai atatea clickuri ?...nu se merita :)

Intr-un sistem rudimentar ca inchizita, tratam fara respect politia !

Posted

Sergiu iti zic eu ca primele 2-3 luni se merita . Dar apoi nu se mai merita ;):D

dsdsa.png

• 3 months later...
Posted

Cel mai bine scoti banul cinstit.

Exemplu: Iti faci un site cu continut de articole tutoriale,chestii exclusive,pui reclame pe el si incepi sa il promovezi pe digg.

Asta este o metoda de a scoate bani cinstiti,prin munca ;)

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
  • 1 month later...
Posted

Stiti vre-un astfel de site serios care sa trimita plata prin cec?

Ca nu am card si nu imi pot face cont nici pe alertpay nici pe paypal :|

Pc-helps-Toate intrebarile tale din IT au un raspuns,raspunsul il gasesti la noi!
Posted

Shachal,puteai sa pui linkul de inregistrare separat si mai jos puteai spune daca vreti sa ma ajutati si pe mine acesta este linkul catre refferalul meu.

Si atunci era alta treaba!

Posted

Nu degeaba am scris asta ...

"Daca vre-ti sa va inscrieti va lasa link-ul meu de ref , cred ca stiti cum sta treaba cu referalii deasta las link-ul .."

pai daca se vorbeste de ptc , toata lumea cred ca stie , ca iti promovezi link-ul personal si nu promovezi site-ul insine ...

Nu stiu ce a-ti vrut sa demonstrati ,, ok cum vreti voi ,, dar sa stiti ca asta fac toti .

Asa se face . [-(

Pentru ce mi-as pune dovezile pe forum sau spun ca acel site plateste etc etc .. sa informez omu si daca omu vrea sa se inscrie pe baza informatiilor mele , unde sa se inscrie pe www.07bux.com sau link-ul de referal al meu ....?

Nu am spus cu rautate ,dar doar sa stiti . :)

Posted

Ti-am editat linkurile si am refacut lista shacal,imi cer scuze.

Te-am inteles ca e greu de facut bani si greu de gasit refferali buni!

• 6 months later...
Posted

Salut! eu fac bani pe internet Cu Global Domains International... trebe sa iti cumper un domeniu EX: www.baniimei.ws dupa care trebie sa inviti mai multe persoane sa se inscrie, vei primi 1$ pentru fiecare persona inscrisa si 5 levele in jos adica daca tu inviti 10 persoane si cele 10 persoane ivita cate 10 de fiecare si aja pana ajungi la level 5 vei primi cate 1$ de fiecare adica 10 + 20 + 40 + 80 + 160 = 310$ (daca inviti mai mult de 10 sa zicem 100 poti face o gramada de bani, va trebui sa muncesti mult!) dar va trebuisa platesti 10$ pe luna, 5$ se duc la GDI iar ceilalti se duc cate unul la cel care tea invitat pe tine, inca un dolar la cel care la ivitat pe cel care tea invitat pe tine si aja 5 levele in sus.

www.baniimei.ws

• 2 years later...
Posted

Uitati cum puteti face bani pe internet intr-un mod relativ usor si relaxant !

Suna bine NU? Eu asa as zice ! La inceput m`i s`a parut ceva dubios cum un prieten de`al meu se juca si castiga bani !

Am crezut ca ma minte ! Dar dupa ce m`am inregistrat a fost cu totul altceva !

http://www.anno1777.com/index.php?i=214236 Aceste este link`ul de inregistrare ! Este un joc foarte dragutz ! se bazeaza pe economia sec 17-18 !

Incepeti noua afacere si castiga bani ! Poti avea sclavii tai care vor munci pentru tine si care iti vor plati impozit toata viata !

Daca aveti nelamuriri astept PM !

Stima

• 1 year later...
  • 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.