Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Exista cumva o varianta care sa functioneze corect si pe IP.Board 3.3.4 si daca da de unde o pot descarca.

Multumesc

Edited by OcC
  • gaby changed the title to Cum se numeste acesta aplicatie IPB?
Posted

Nu incurajeaza nimeni nimic, numai ca aceasta platforma este foarte scumpa din toate punctele de vedere. Asa ca fiecare incerca sa faca cum este mai ieftin/free avand in vedere ca nici unul dintre noi nu detin sponsori mari care sa ne ajute sa ridicam gaming-ul in Romania. Apar peste noapte comuniti care functioneaza doua, trei lui dupa care pica, si asta ne stica imaginea. Dar sa nu deviem de la subiect, va multumesc pentru ajutorul acordat si HardKenzo daca nu ma voi descurca am sa apelez la tine multumesc. 

Posted

Imi cer scuze pentru dublu post dar din pacate aceasta tema mi-a dat 1-0. Nu am gasit butonul de edit. Am descarca aplicatia am urcat-o in FTP m-am dus la Other Apps -> Applications Not Installed -> Content  si primesc aceasta eroare.

Please correct these errors before attempting to continue:You must upload 'media_path.dist.php' and rename it to 'media_path.php'. The file should be uploaded to the 'root' of your IP.Board installation (the same folder where initdata.php is located).

Se poate rezolva ceva ?

Multumesc

Posted

Imi cer scuze pentru dublu post dar din pacate aceasta tema mi-a dat 1-0. Nu am gasit butonul de edit. Am descarca aplicatia am urcat-o in FTP m-am dus la Other Apps -> Applications Not Installed -> Content  si primesc aceasta eroare.

Please correct these errors before attempting to continue:You must upload 'media_path.dist.php' and rename it to 'media_path.php'. The file should be uploaded to the 'root' of your IP.Board installation (the same folder where initdata.php is located).

Se poate rezolva ceva ?

Multumesc

Trebuie sa faci exact ce iti spune....

Uploadezi 'media_path.dist.php' (trebuie sa-l uploadezi in root, adica unde fisierul initdata.php este localizat) si ii dai rename in 'media_path.php' .

Foloseste google translate data viitoare.

Posted (edited)

Am reusit multumesc pentru raspunsuri. Apropo Labrinth incarca sa nu mai fi asa sarcastic. Nu am fost atent ca fisierul media_path.dist.php se afla in arhiva respectiva. Suntem oameni, geselile sunt normale.

O seara buna va doresc.

Edited by OcC
  • 2 weeks later...
Posted

Revin cu o noua problema. M-am gandit sa dau in continuare un replay la acet topic avand in vedere ca nu a fost inchis si este aceiasi problema. Am insalat IP.Content  si din pacate la mine arata asa

http://s24.postimg.org/ny2twej5h/Untitled.png

nu apare ca in prima poza postata de mine. Din cate am vazut eu in setari imi trebuie un anumit template, dar nu sunt sigur daca zic bine. Aveti cumva idee cum pot rezolva ?

Multumesc

Posted (edited)

IP.Content l-am descarcat de pe invision-virusdotcom

Nume: IP.Content.v2.3.2_[illus!on]_nulled

Eu rulez IP.Board 3.3.4 

•  
  •  
  • Numele: IP.Content.v2.3.2_[illus!on]_nulled
Edited by OcC

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.