Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, o ruda de-a mea cand incearca sa se autentifice pe Raiffeisen Online primeste urmatorul mesaj de eroare:

Clientul persoana fizica si-a schimbat deja elementele de securitate.

Am cautat pe internet, pe site-ul oficial si nimic nu m-a lamurit. Daca nu stiti nici voi, o sa sun la Raiffeisen.

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Primul pas pentru autentificarea in Raiffeisen Online este introducerea codului de utilizator (CIF daca nu ma insel). Acesta in mod standard este de forma: 000123456, dar poate fi schimbat ulterior. Asadar, aici cred ca intampini tu problema. CIF-ul este gresit sau a fost schimbat.

Daca persoana in cauza nu mai stie codul de utilizator, vezi tabelul de mai jos, preluat de aici:

Nu va mai amintiti Codul de utilizator

Raiffeisen Online PJ:

Codul initial de utilizator se regaseste pe Contractul incheiat cu Banca pentru utilizarea serviciului Raiffeisen Online . Dupa prima accesare, codul de utilizator poate fi modificat de Dvs, direct din aplicatie, in meniul “Servicii clienti”

• Daca rolul Dvs in cadrul serviciului Raiffeisen Online este de “Administrator aplicatie”, va puteti adresa la numarul de telefon dedicat (021 / 306.55.55) sa solicitati comunicarea codului Dvs de utilizator.
  • Daca sunteti un alt tip de Utilizator (Supervizor, Operator) decat “Administrator”, atunci va adreseati Administratorului aplicatiei Raiffeisen Online din compania Dvs, care va va comunica codul de utilizator alocat.
  • Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.