+BebeGFX Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Deci, am incercat diferite metode gasite pe search dar nici una nu a functionat.Cum fac sa modific meniul ipb fara aplicatia promenu ?Acele butoane : http://i.imgur.com/vSF322V.png forums,members samd...as dori sa il inlocuiesc cu alt meniu.
Sebastian C. Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Cel mai simplu ar fi să te folosești de clasa butoanelor dar să le refaci am să mă uit pe localhost și am să-ți arăt ce coduri să schimbi .
aLx xCsWeb Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 (edited) Le pui din Global Template .Dar nu mai stiu cod-ul .. dute pe play-arena si il ei de acolo cu inspect element ca ei au butoanele din global template facute Edited October 17, 2015 by aLx xCsWeb 1
+BebeGFX Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Le pui din Global Template .Dar nu mai stiu cod-ul .. dute pe play-arena si il ei de acolo cu inspect element ca ei au butoanele din global template facute sincer asta este raspuns de + 1, cer sanctionarea utilizatorului.
+Andreeas Z. Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Ce anume dorești să modifici la meniu? Denumirea / partea de css ?
+BebeGFX Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Cam tot meniu. Felul cum arata.
+Andreeas Z. Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Poți să il modifici folosind doar CSS adică din ipb_styles.css
aLx xCsWeb Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 (edited) sincer asta este raspuns de + 1, cer sanctionarea utilizatorului.Ba tu esti but?Ai zis sa adaugi alte butoane asa, nu? Pai din global template cu un cod care nu il mai stiu le adaugi :-j Edited October 17, 2015 by aLx xCsWeb 1
+BebeGFX Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Ba tu esti but?Ai zis sa adaugi alte butoane asa, nu? Pai din global template cu un cod care nu il mai stiu le adaugi :-jCe mi-ai spus tu : Dute pe play-arena si dai copy/paste de la ei.Fuck my life man.Poți să il modifici folosind doar CSS adică din ipb_styles.css Pai si cum as putea sa modific stilu complet?
+Andreeas Z. Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Dacă dorești îmi poți lăsa un cont cu acces doar la temă și îți fac eu un meniu:) Nu este obligatoriu
aLx xCsWeb Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Eu nu tiam zis sa dai copy paste ba, am zis ca acolo gasesti cod-ul cu insepect element -_- 1
+BebeGFX Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Eu nu tiam zis sa dai copy paste ba, am zis ca acolo gasesti cod-ul cu insepect element -_- Hai nu zau:Dar nu mai stiu cod-ul .. dute pe play-arena si il ei de acolo cu inspect element ca ei au butoanele din global template facuteDacă dorești îmi poți lăsa un cont cu acces doar la temă și îți fac eu un meniu:) Nu este obligatoriu De unde am eu siguranta ca nu vei afecta cu ceva forumul?
Sebastian C. Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Hai nu zau:Dar nu mai stiu cod-ul .. dute pe play-arena si il ei de acolo cu inspect element ca ei au butoanele din global template facuteDe unde am eu siguranta ca nu vei afecta cu ceva forumul?Crede-mă nu este genu care să vină și să strice , te ajută când are timp .
aLx xCsWeb Posted October 17, 2015 Report Posted October 17, 2015 Hai nu zau:Dar nu mai stiu cod-ul .. dute pe play-arena si il ei de acolo cu inspect element ca ei au butoanele din global template facuteDe unde am eu siguranta ca nu vei afecta cu ceva forumul?Ba tu ai probleme? "dute pe play-arena si il ei de acolo" Na-re rost sa mai postez :-j
+BebeGFX Posted October 17, 2015 Author Report Posted October 17, 2015 Ba tu ai probleme? "dute pe play-arena si il ei de acolo" Na-re rost sa mai postez :-jCer sanctionarea utilizatorului face +1 aiurea.Si eu cred ca tu esti ala cu probleme ( LEL ).Si apropo invata sa mai si citesti, am zis clar: Ca vreau sa modific meniul IPB ( pe placul meu ) si tu vi acuma aici si imi spui sa ma duc pe x si sa dau copy/paste?
+Lolo. Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 intrii în ipb_styles.csscauţi codul#community_app_menu > li > a {şi modifici după bunul plac.exemplu #community_app_menu > li > a { color: #ffffff; display: block; outline: medium none; padding: 0px 15px; line-height: 35px; height: 35px; text-align: center; } #community_app_menu > li > a:hover, // !acele #community_app_menu > li > a:hover şi #community_app_menu > li > a.menu_active sunt efectele de când sunt active (când ţii click-ul pe ele.) #community_app_menu > li > a.menu_active { color: #A5A5A5; display: block; outline: medium none; padding: 0px 15px; line-height: 35px; height: 35px; transition: all 0.4s ease-in-out 0s; border-left: 1px solid #8B0000; border-right: 1px solid #8B0000; text-align: center; }o să îţi arate aşa: http://prntscr.com/99j7ql
+BebeGFX Posted December 2, 2015 Author Report Posted December 2, 2015 intrii în ipb_styles.csscauţi codul#community_app_menu > li > a {şi modifici după bunul plac.exemplu #community_app_menu > li > a { color: #ffffff; display: block; outline: medium none; padding: 0px 15px; line-height: 35px; height: 35px; text-align: center; } #community_app_menu > li > a:hover, // !acele #community_app_menu > li > a:hover şi #community_app_menu > li > a.menu_active sunt efectele de când sunt active (când ţii click-ul pe ele.) #community_app_menu > li > a.menu_active { color: #A5A5A5; display: block; outline: medium none; padding: 0px 15px; line-height: 35px; height: 35px; transition: all 0.4s ease-in-out 0s; border-left: 1px solid #8B0000; border-right: 1px solid #8B0000; text-align: center; }o să îţi arate aşa: http://prntscr.com/99j7qlIti dai seama ca mai trebuie niste scripturi nu ?
+Lolo. Posted December 2, 2015 Report Posted December 2, 2015 el a cerut aspectul, adică css. nu te mai băga degeaba.
+BebeGFX Posted December 2, 2015 Author Report Posted December 2, 2015 el a cerut aspectul, adică css. nu te mai băga degeaba.E topicu meu Dude si mai ai nevoie de ceva pentru a modifica aspectu.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now