Alexx. Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 (edited) Salutare, am o problemă, am băgat tot ce era necesar în CSS, am luat din topicul cu așezarea subforum-urilor pe 3 rânduri de pe acest forum. Puteți privi că este integrat, dar nu apar subforum-urile în subforum-uri. Sper că înțelegeți ce vreau să zic. Mai jos am atașat imaginile necesare. În ultima poză este problema, nu apare ca în prima, iar în a doua poză se vede că sunt adăugate subforum-urile. Edited October 18, 2015 by Alexx.
Sebastian C. Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 Eu chiar n-am înțeles , e ceva genu „e albă da-i neagră dar defapt e albă” , ce cod ai folosit mai exact ? și ce ai înlocuit ?
Alexx. Posted October 18, 2015 Author Report Posted October 18, 2015 Am făcut exact ce scrie aici, dar nu arată cum trebuie. http://pctroubleshooting.ro/topic/14701-ajutor-ipb-323-subforumuri-pe-3-coloane/ Adică să arate subforumurile ca în prima imagine, dar nu apare așa.
+Lolo. Posted October 18, 2015 Report Posted October 18, 2015 (edited) tu ai făcut categorie şi forumuri, nu subforumuri, subforumul e un forum secundar, ce aparţine de un forum principal, dă-mi o adresă de messenger, să îţi explic mai clar dacă nu ai înţeles. Edited October 18, 2015 by Lolo.
Alexx. Posted October 18, 2015 Author Report Posted October 18, 2015 tu ai făcut categorie şi forumuri, nu subforumuri, subforumul e un forum secundar, ce aparţine de un forum principal, dă-mi o adresă de messenger, să îţi explic mai clar dacă nu ai înţeles.Am făcut categorie, forum și subforum. Adică un exemplu: categoria Servere, forumul Rpg.Nume.Ro, subforum Factions, iar problema e ca am enumerat factiunile si nu le mai arata pe 3 coloane ca in prima imagine. Sper că am înțeles bine.
Alexx. Posted October 26, 2015 Author Report Posted October 26, 2015 Ai incercat sa schimbi codurile?Ce coduri?
aLx xCsWeb Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 PENTRU CA NU SE POATE SA PUNA TOATE SUBFORUMURILE PESTE SUBFORUMURI .. INCHIDETI FORUM-UL .
+BebeGFX Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 PENTRU CA NU SE POATE SA PUNA TOATE SUBFORUMURILE PESTE SUBFORUMURI .. INCHIDETI FORUM-UL .Tf?, ce cauti man pe site asta?Ce coduri? Codurile pentru subforumuri. Incearca sa cauti alt tutorial si sa modifici cu altele.Pe alte teme iti face lafel?
Alexx. Posted October 27, 2015 Author Report Posted October 27, 2015 Tf?, ce cauti man pe site asta?Codurile pentru subforumuri. Incearca sa cauti alt tutorial si sa modifici cu altele.Pe alte teme iti face lafel?Nu, pe cea default îmi arată corect. Îmi poți spune unde unde să caut aceste coduri și cum să modific? Sau dacă știi vreun tutorial, mi-l poți arăta? Cum am zis, nu mă pricep în IPB.
+Daniel H. Posted October 27, 2015 Report Posted October 27, 2015 Da-mi add la official.danger si discutam acolo ... aici e prea mult de postat
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now