Jump to content

Recommended Posts

• gaby changed the title to Portofoliu Photoshop Lolo
  • 2 weeks later...
  • Moderators
Posted

Va rog frumos: Fara comentarii de genul 'Dragut' sau 'Mai ai de lucrat...'

Incercati sa fi-ti constructivi in replici. Nu postati doar de dragul de a posta si a creste numarul de postari pe forum.

Posted

Va rog frumos: Fara comentarii de genul 'Dragut' sau 'Mai ai de lucrat...'

Incercati sa fi-ti constructivi in replici. Nu postati doar de dragul de a posta si a creste numarul de postari pe forum.

dan, te rog, închide topicul. oricum nu mai e activitate.

• Moderators
Posted

Pai, activitate va fi cand te decizi tu sa lucrezi. Daca te descurajezi ca nu ai primit nici un feedback pozitiv pana acum, nu inseamna ca nu faci bine ce faci.

Posted

Pai, activitate va fi cand te decizi tu sa lucrezi. Daca te descurajezi ca nu ai primit nici un feedback pozitiv pana acum, nu inseamna ca nu faci bine ce faci.

nu mă descurajez, doar că am nişte probleme, şi nu mai pot posta.

şi nu vreau feedback-uri pozitive. vreau să mi' se spună ce să mai adaug/scot/modific.

Posted

Esti bun, dar mai familiarizeaza-te cu Blur-ul.

încerc să le fac cât să nu fie oribile... şi, sunt cam pe la început...

Posted

încerc să le fac cât să nu fie oribile... şi, sunt cam pe la început...

Vad ca esti incepator la Design, dar daca pui blur nu le faci oribile, ci doar le dai un strop de "viata" sa zic asa. 

• 3 weeks later...
Posted

Sa nu confundam, blur se foloseste pentru a focaliza. Nu pentru a da nu stiu ce efecte reinventate..

te rog eu, închide acest topic. permanent.

• 2 weeks later...
Posted

Comentariul tău e inutil postat în acest topic. Am înțeles, e țepar ( după cum ai mai spus și-n alte topicuri ) dar nu trebuie să răspunzi la fiecare topic de-al lui: Este țepar, este țepar.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.