Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Salutare. Numele meu este Andrei a. K. a MadFather și vreau să va prezint o "nouă"  comunitate de gaming, socializare, resurse etc. Spun "nouă"  cu ghilimele pentru că de fapt comunitate a fost deschisă prin anul 2008 până la începutul anului 2015 când în urma unor neînțelegeri între administratori (care ulterior au renunțat la proiect) , comunitatea a încercat fără succes un nou început pe altă platforma și cu alt staff administrativ dar fara succes. De curând o parte din staff-ul anterior au revenit pe raii și vor să readucă comunitatea acolo unde îi este locul . 

Tema este editată de Cristian Filip (posibil să existe și pe alte comunități)   copyright-ul a fost păstrat in semn de respect pentru munca depusă. 

Aștept păreri și sugestiile voastre. 

---  Forum board: http://raii.ro/forums/  - - - - 

Ps:Sper ca nu v-am plictisit cu scurta povestire :)

Edited by MadFather

76561198066268246.png

• gaby changed the title to Apreciersi si sugestii forum Raii Romania

Posted

În primul rând, maintitle-ul care strică.

f_icon-urile nu se potrivesc.

Și primary_nav strică și mai mult.

Te sfătuiesc să schimbi maintitle și primary_nav.

• Downvote 1
Posted

Logo foarte urat va luati dupa dungati.

Ma bucura faptul ca ati pastrat copyright-ul temei :) Asta inseamna ca sunteti o comunitate demna. Felicitari!

Posted

Nu stiu cum sa va spun, dar incercati sa faceti ceva din capul vostru, nu va ma uitati nici macar 1% la celelalte forumuri. De ce?

1. cat pe cat aproape dupa indungi (logo)
  2. Aceleasi categorii pe 9329k forumuri
  3. Acelasi scop ca pe fiecare forum
  4. Aceleasi grade ca pe n forumuri

www.voidblack.com - webdesign forum

Posted

In primul rand salutare :) .

Deocamdata comunitatea se axeaza pe CS16 , dar avem de gand sa implementam si CS:GO-ul in curand cu dedicat situat in germania. 

Cat despre tema, este creata de catre Cristian pentru o comunitate anume si editata putin de catre mine. Logo si f_iconurile sunt de pe forumul vechi, deocamdata ne axam pe ele pentru ca astea sunt mai "profi".

Multumesc celor care vor sa ne ajute cu pareri , iar daca cineva vrea sa ne ajute cu anumite fisiere care cred ei ca sunt mai bune pentru tema imi poate lasa un pm cu respectivele .

Posted

Nu stiu cum sa va spun, dar incercati sa faceti ceva din capul vostru, nu va ma uitati nici macar 1% la celelalte forumuri. De ce?

1. cat pe cat aproape dupa indungi (logo)
  2. Aceleasi categorii pe 9329k forumuri
  3. Acelasi scop ca pe fiecare forum
  4. Aceleasi grade ca pe n forumuri

Exact. Doar că... Dacă vor face ceva "din capul lor" va ieși...

Posted (edited)

De fiecare data cand te alaturi tu acelei comunitati trebuie sa o strici si sa o refaci in aceeasi platforma banala numita IPB. Sincer acum nu te-ai saturat sa le tot strici forumul ?

PS: Legat de comunitate, de cand a plecat Dreghy acum 3 ani parca ( bineinteles aveau vbulletin ) comunitatea a inceput sa scada cate putin pana a ajuns in stadiul in care le este permis unor copii sa faca ceea ce detinatorii nu sunt in stare..Pe langa faptul ca nu va mai ajunge niciodata cum era acum ceva anii, detinatorul s-a apucat si de tepe, deci va dati seama si singuri care este viitorul.. Era mult mai bine cand era pe vbulletin si cu vechii Administratori ( 2012-2013 )

Edited by MarianPaceagiu
Posted (edited)

Imi place tema.. O sa ma inregistrez ma gasiti cu nickul Zeth.

Edited by Zeth.
  • Upvote 1

Zeth. -> Membru PCTroubleshooting Romania

Nelamuriri/Intrebari/Probleme: PM, octavian.zaharia@yahoo.com!

Ma pricep IPB/phpbb3 si AmxModX Cs 1.6

??Enjoy our comunity! «??

Posted

Tema plagiata , categorii plagiate , grade plagiate , IPB fara licenta... Raii era mult mai buna fara tine.

AI mai stat si pe alt forum in 2013-2014 . csrullz.ro pe care am fost eu . nu cel .com care era al meu si l-ai distrus total.

• Upvote 1
  • Downvote 1

Reborn.

Posted

Sunt un distrugator de forumuri =))=))=)) 

Acuzatiile voastre , mai ales ca sunt din partea unor "profesionisti in forumuri" cu o "inteligenta" mult "superioara" mie , imi fac ochiul stang sa verse o lacrima :))

76561198066268246.png

Posted

Tema plagiata , categorii plagiate , grade plagiate , IPB fara licenta... Raii era mult mai buna fara tine.

AI mai stat si pe alt forum in 2013-2014 . csrullz.ro pe care am fost eu . nu cel .com care era al meu si l-ai distrus total.

Cam dur ma.. Pana la urma tema arata misto.. Are emblema RAII pe ea deci e ok.. Pana la urma e imp. ca forumul e populat,gazduieste servere etc. Mai putin conteaza licenta IPB.. Mai vedeti si partea plina a paharului

Punct.

• Upvote 1

Posted

Sunt un distrugator de forumuri =))=))=)) 

Acuzatiile voastre , mai ales ca sunt din partea unor "profesionisti in forumuri" cu o "inteligenta" mult "superioara" mie , imi fac ochiul stang sa verse o lacrima :))

Nu mă lua pe mine cu romanele tale copile , nu știi să faci nimic bun , recunoaște , doar știi și tu adevărul :)

• Downvote 1

Reborn.

Posted

Nu mă lua pe mine cu romanele tale copile , nu știi să faci nimic bun , recunoaște , doar știi și tu adevărul :)

Ofticat mare se vede in comentarii..

Forumul va ajunge populat doar datorita numelui .

Poate si asta dar din massuri etc. se vor gasi destui sa se inregistreze..

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Ofticat mare se vede in comentarii..

Poate si asta dar din massuri etc. se vor gasi destui sa se inregistreze..

Sa nu cumva te roada grija de ce fac eu comentarii :) . Linguseste-l mult pe madfather ca sa iti dea si tie un grad acolo :)

• Upvote 1
  • Downvote 1

Reborn.

Posted

Sa nu cumva te roada grija de ce fac eu comentarii :) . Linguseste-l mult pe madfather ca sa iti dea si tie un grad acolo :)

Ultimul post de genul . Aici nu este vorba despre mine ci strict despre forum . Atat !

76561198066268246.png

Posted

Mi-am facut cont acolo doar ca sa am :))) Am alte forumuri eu... 

Si intr-adevar e vb de forum care arata O.K

• Upvote 2

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.