Jump to content

Recommended Posts

Posted

Intrebarea asta cu "merita sa-mi iau x, sau y" e foarte ambigua. Pentru mine e posibil sa nu merite, dar pentru tine e foarte posibil sa merite. Depinde ce intelege fiecare prin "merita".

Ce asteptari ai de la noul telefon? Ce nelamuriri ai?
In 850 de lei HTC One M7 e o alegere ok din punctul meu de vedere.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Sunt sigur ca nimeni nu isi ia telefon doar sa trimita sms si sa vorbeasca ... Eu unul vreau mai mult pt browsing si gaming ... Am vazut ca are un procesor finut ca un laptop si 2 gb rami cred ca ajung

Posted

Mai pune 50 lei și îți iei Asus Zenfone 5 ..2 GB ram și procesor quad-core de 1,6 GHZ. http://www.emag.ro/telefon-mobil-asus-zenfone-2-ze500cl-16gb-4g-white-ze500cl-1b084ww/pd/DRM6QMBBM/

În prezent am un asus zenfone 2 cu 4GB RAM , procesor quad core de 2,5 GHZ . și sunt super mulțumit de el , normal la 4 GB ram ce să mai zici. Rulează la o performanță foarte mare , până acum nu a dat nici măcar o urmă de lag .

Reborn.

Posted

Da .. daca de pe linkul acela contul poate suporta si cartele gen orange etc ... Vine tocmai din Hong Kong

Din ce vad in specificatii ar trebui sa fie compatibil cu retelele din Romania. Totusi, esti constient ca daca il iei de acolo nu vei avea garantie, nu?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Eu ma gandeam ca am ... Atunci mai pun 50 lei sau 100 de lei si imi i-au direct din romania ;) multumesc mult gaby .. Dar daca imi poti recomanda un alt telefon mai bun in bugetul de 800 de lei ?

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.