Jump to content

Recommended Posts

Posted

Tinand cont ca suntem pe ultima suta de metri si mai avem foarte putin pana la halloween propun sa impodobim putin forumul specific temei.

Chiar daca nu este osarbatoare a noastra, sugerez sa fim si noi in tema macar 2-3 zile :D

Putem inchide putin culorile pe forum, adauga un nou banner specific temei, sa schimbam f_icons cu unele specifice evenimentului si crearea unor semnaturi + avatare pentru forum cu tematica, avatare si semnaturi care sa poata fi purtate de oricine.

Ce parere aveti? :D

• Upvote 1

Posted

Multumim pentru sugestie! Ideea nu e rea deloc, insa crearea unei noi teme doar pentru 1-2 zile din punctul meu de vedere nu prea ar avea sens.

Avatarele si semnaturile, cat si inlocuirea temporara a circuitului din partea dreapta sus a forumului cu o imagine cu tematica de Halloween mi se par totusi schimbari decente si de bun gust.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Multumim pentru sugestie! Ideea nu e rea deloc, insa crearea unei noi teme doar pentru 1-2 zile din punctul meu de vedere nu prea ar avea sens.

Avatarele si semnaturile, cat si inlocuirea temporara a circuitului din partea dreapta sus a forumului cu o imagine cu tematica de Halloween mi se par totusi schimbari decente si de bun gust.

păi, o temă o poţi face în 2-3 zile, dar o poţi folosi în fiecare an.

Posted

pro si nu prea..are dreptate gaby face o tema o pune maine si poimane se duce hallowenu si o scoate..mai multa munca pt nimic..da ar fi fost frumos niste margini negre cu lini rosi ,paianjeni  si altele prosti dar o face degeaba..mai bine ar face o tema pt craciun

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.