Jump to content

Cum validez two-factor authentification pe Steam?

Recommended Posts

Posted

Astazi, Valve a introdus noi optiuni in clientul de STEAM, precum si un nou badge (Community leader) ce poate fi obtinut daca se indeplinesc sarcini precum: Add a phone number to your account, Use the Steam Mobile App for two-factor authentication, View a broadcast si Use the Store Discovery Queue, pe langa altele deja disponibile. Pentru ca aveam de efectuat doar 3 noi sarcini decente (ultimele 3 din lista de mai sus) am dorit sa obtin badge-ul.

Totul bine si frumos pana cand am ajuns la: Use the Steam Mobile App for two-factor authentication. Desi in descrierea task-ului scrie clar: "Download the Steam Mobile App on your iOS or Android device, and use it to log into your Steam Account.", simpla autentificare de pe un dispozitiv mobil cu iOS sau Android nu imi valida sarcina.

community_leader.thumb.png.d8a04a9e2a63b

Dupa cateva minute bune de cercetari si incercari am reusit sa rezolv problema. Astfel, pentru a vi se valida sarcina, trebuie nu doar sa descarcati aplicatia Steam si sa va autentificati pe un dispozitiv mobile, ci si sa activati "Steam Mobile Authenticator" (care functioneaza pe acelasi principiu ca un token). Aici gasiti informatii despre cum sa activati noua optiune: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4440-RTUI-9218&auth=1c86b7ab548397998151b5e13518278e

P.S: Desi este una dintre cele mai securizate forme de autentificare, Steam Mobile Authenticator nu este comod pentru toata lumea, astfel incat dupa ce activati optiunea si obtineti badge-ul, o puteti dezactiva (detalii aici: https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=8625-WRAH-9030#disable) si ramane la varianta folosita anterior (Get Steam Guard codes by email sau Turn Steam Guard off).

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.