Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Imi cer scuze chiar nu stiu unde sa postez...  Imi puteti da un link de unde as p[utea sa o gasesc va rog eu mult!

Edited by Antonie
  • gaby changed the title to Cerere tema IPB (pistolarii)
Posted (edited)

Amon felicitari ai facut post-hunt tu iti bati joc? imi dai skinuri de cs? Doamne, gasesc si eu pe cineva serios aici?...

Nu gasesc am cautat si de asta am cerut ajutorul vostru...

Copile!!! tu ai cerut tema de pe forumu` respectiv, oke? Nu e niciun post-hunt ( ti-am lasat link de la ei pe forum, cu gandu` ca o sa cauti singur in categoria e Skin-uri, ca esti "mare" si te descurci ) ... nu e nevoie sa boldezi mesaju`, trust me! ;) daca nu-ti convine cauta singur pe webflake sau alte site-uri skin-uri de IPB , bafta!

PS: Scuzati daca considerati reclama sau post-hunt! .. toate cele bune

Edited by Amon
Posted

Amon am cerut tema nu skinuri!! Nu te-am intrebat pe tine puteai sa treci cu vederea ... degeaba raspunzi pentru posturi ... 

skin = tema, "intelligence" ;)  whatever baftă cu căutarea!

Posted

Copile, ai dat link de la skin-uri de CS. :| 

Ca sa nu fac aici off-topic ca nu are sens, atat iti zic sa-ti masori cuvintele, sincer sa fiu, faptu` cert este ca nu stiu care dintre noi este mai copil, din cate stiu eu, fata de tine am o varsta! vezi-ti de scoala in continuare, si lasa-ma cu prostiile tale din cap!

Multumesc anticipat!

Posted

Ca sa nu fac aici off-topic ca nu are sens, atat iti zic sa-ti masori cuvintele, sincer sa fiu, faptu` cert este ca nu stiu care dintre noi este mai copil, din cate stiu eu, fata de tine am o varsta! vezi-ti de scoala in continuare, si lasa-ma cu prostiile tale din cap!

Multumesc anticipat!

Du-te cumparati o pereche de ochelari,apoi dai click pe linku pe care i le-ai dat sa vezi ce skin-uri i-ai dat :)) (Skin-uri de Counter-Strike).

Daca vrei sa iti arat link-ul de la IPBoard de pe csforce e gol.. (https://www.csforce.ro/forum/forum/2634-teme/ 

Daca nu stii nu raspunde...

76561198331386503.pngAddFriend.png

• 3 weeks later...
Posted

Multumesc anticipat!

Degeaba dai -1 . Tot spammer rămâi. Continui să dai răspunsuri care nu au nici cea mai mică legătură cu subiectul postat și asta nu e bine.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.