Jump to content

Recommended Posts

Posted

In mod normal Black Friday are loc in ultima vineri din luna noiembrie, stiu asta. Totusi, in Romania :ro: Black Friday-ul are loc pe tot parcursul anului, indiferent de perioada sau anotimp. Asadar, aveti ceva informatii despre cand va fi realul Black Friday in Romania? Vor incepe unii retaileri mai devreme, ca de obicei? Am vazut pe PC Garage ca deja sunt deja reduceri, sau cel putin asa sustin ei...

Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova?
Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.

Posted

Da, din pacate la noi in tara este denigrat conceptul de Black Friday, iar foarte multa lume cade in plasa, de aceea se si continua.

Si anul acesta se va fura startul, majoritatea magazinelor online organizand evenimentul cu o saptamana mai devreme (pe 20 noiembrie 2015), care cel mai probabil va fi prelungit pana pe 27 noiembrie 2015. Reducerile cu adevarat interesante vor fi epuizate in cateva minute in dimineata primei zilei a evenimentului.

Vezi si: Magazine participante Black Friday 2015

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.